ΑΚΥΡΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΕ SONIC TEMPLE & LOUDER THAN LIFE ΟΙ METALLICA

Για λόγους υγείας του James ακυρώνουν οι METALLICA τις εμφανίσεις τους σε Sonic Temple Art + Music Festival και Louder Than Life

Σε μια πολύ ειλικρινή ανακοίνωση ο James διαβεβαιώνει οτι θα πραγματοποιηθούν κανονικά οι εμφανίσεις τους σε Danny Wimmer Presents festivals Epicenter, Welcome To Rockville και Aftershock. Απλά οι εμφανίσεις που ακυρώνονται συμπέφτουν με συνεδρίες πολύ σημαντικές με την ανάρρωσή του για αυτό και αναγκάζεται να βάλει προτεραιότητα αυτό.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Hetfield:

“Αγαπητή οικογένεια των METALLICA,

“Με πονάει που το γράφω αυτό αλλά πρέπει να σας ενμερώσω ότλους ότι δεν μπορώ να είμαι παρών στο Sonic Temple και στο Louder Than Life. Ως μέρος της συνεχιζόμενης προσπάθειάς μου να παραμείνω υγειής έχω πολύ σημαντικά για την ανάρρωσή μου θέματα τα συγκεκριμένα Σαββατοκύριακα που δεν μπορούν να μετακινηθούν. Ζητώ συγνώμη από όλους τους fans που έχουν αγοράσει εισιτήρια για τα φεστιβάλ. Συνεργαζόμαστε με τους διοργανωτές ώστε να σας αποζημιώσουμε.

Σκοπός μου είναι με αυτή την ανακοίνωση να πω ένα συγνώμη σε κάθε ένα από εσάς. Η αλήθεια είναι οτι δεν έβαλα την υγεία μου σε προτεραιότητα την περασμένη χρονιά της περιοδε΄΄ια και τώρα ξέρω οτι η πνευματική υγεία πρέπει να έχει προτεραιότητα. Αυτό μπορεί να ακούγεται αυτονόητο στους περισσότερους από εσάς αλλά δεν ήθελα να απογοητεύσω την ομάδα/οικογένεια των METALLICA, και εγώ από μόνος μου έβαλα τον εαυτό μου σε περιπέτειες.

Σε πιο θετικά νέα η θεραπεία μου πάει καλά. Ήταν απολύτως απαραίτητο για μένα να φροντίσω την πνευματική, σωματική και νοητική μου υγεία. Εννοείται οτι η μπάντα θα παίξει όλα τα υπόλοιπα σόου  που έχουν ανακοινωθεί για το 2020.”

Δείτε ολόκληρη την ανακοίνωσή του παρακάτω:

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.