ΕΦΥΓΕ ΑΠ’ΤΗ ΖΩΗ Ο FRANKIE BANALI

Ο drummer των QUIET RIOT (ex – WASP) Frankie Banali έφυγε από καρκίνο στο πάγκρεας, την Πέμπτη το βράδυ σε ηλικία 68 ετών.

Ο Frankie είχε διαγνωστεί με καρκίνο στο πάγκρεας τέταρτου σταδίου στις 17 Απρίλιου του 2019 και οι γιατροί του είχαν δώσει 6 μήνες ζωής. Έδωσε ένα γενναίο αγώνα 16 μηνών και συνέχιζε να παίζει μουσική όποτε το επέτρεπε η υγεία του. Σταδιακά η χημειοθεραπεία σταμάτησε να έχει αποτέλεσμα και ακολούθησε μια σειρά από εγκεφαλικά πράγμα που έκανε την συνέχιση της κλινικής θεραπείας αδύνατη.

Συλλυπητήριο μήνυμα ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Blackie Lawless των WASP “O Frankie Banali και ο αγώνας που έκανε με τον καρκίνο για περισσότερο από ένα χρόνο τελείωσε. Ο φίλος μου έφυγε.

Τον γνώρισα στις 17 Ιουλίου 1975. Την πρώτη βραδιά μου στο Hollywood. Φοβόμουν και δεν είχα ιδέα για το τι με περιμένει στο εργοστάσιο ονείρων. Ήταν έξω και στηριζόταν στον τοίχο του Roxy στην Strip. Ο Arthur Kane τον είχε γνωρίσει στο τελευταίο του ταξίδι με τους N.Y. DOLLS στο Λος Άντζελες και μου τον είχε συστήσει. Θυμάμαι σκέφτηκα «Δεν με νοιάζει καν αν μπορεί να παίξει αυτός ο τύπος! Αυτός ο τύπος είναι Rock Star και δεν το ξέρει κανείς ακόμη». Ήθελα να είμαι σε μια μπάντα μαζί του τόσο πολύ!» Δείτε το υπόλοιπο μήνυμα του Blackie παρακάτω. Να θυμίσουμε ότι συνεργάστηκαν από το 1989 μέχρι και το 2004 και ανάμεσα στις κυκλοφορίες τους είναι το εμβληματικό Crimson Idol.

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.