ΗΛΙΘΙΕΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΙΣ DRIVE IN ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ Ο ROBB FLYNN

Με την βιομηχανία των συναυλιών να εξαντλεί τη δημιουργικότητα της για την ανεύρεση τρόπων να επιβιώσει στην εποχή της πανδημίας ο Robb Flynn καταδικάζει τις drive-in συναυλίες.

Χωρίς να ονομάζει συγκεκριμένους καλλιτέχνες ο frontman των Machine Head εξήγησε στο περιοδικό Kerrang! οτι παρευρέθηκε σε μια drive-in συναυλία και δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένος. Για την ακρίβεια είπε “Ήταν ότι πιο ηλίθιο έχω δει ποτέ”.  

“Εαν οι διασκευομπάντες θέλουν να το κάνουν αυτό οκ cool. Ας το διασκεδάσουν. Αλλά όλο το νόημα των συναυλιών των Machine Head είναι να έχεις αυτούς τους 5000 fans να ουρλιάζουν κάθε λέξη στριμωγμένοι πάνω στα κιγκλιδώματα, να ιδρώνουν και να φτιάχνουν γιγάντια circle pits – αυτή η καθαρτική απελευθέρωση ενέργειας.”

Ενώ συμπλήρωσε πως αν οι drive-in συναυλίες είναι ο μόνος τρόπος για να παίξει τότε θα περιμένει μέχρι να υπάρξουν περισσότερες επιλογές. Ωστόσο δεν θεωρεί ότι κάτι τέτοιο θα γίνει για τα επόμενα δύο χρόνια.

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.