ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ MARILYN MANSON

Δεύτερο δείγμα λίγο πριν την κυκλοφορία του We Are Chaos δίνει στη δημοσιότητα ο Marilyn Manson.

Τίτλος αυτού Don’t Chase The Dead και μάλλον καθόλου τυχαία βγήκε στη δημοσιότητα την Παγκόσμια ημέρα για την πρόληψη της αυτοκτονίας.

Ο Marilyn Manson θα κυκλοφορήσει το 11ο άλμπουμ του We Are Chaos”, στις  11 Σεπτεμβρίου από την Via Loma Vista Recordings. Την παραγωγή επιμελήθηκε ο κάτοχος Grammy, Shooter Jennings (Brandi Carlile, Tanya Tucker) και ο ίδιος ο Manson. Το άλμπουμ που θα περιέχει δέκα τραγούδια γράφτηκε, ηχογραφήθηκε και ολοκληρώθηκε πριν ξεσπάσει η πανδημία. Το βίντεο που συνοδεύει την ανακοίνωση κυκλοφορίας του άλμπουμ έχει στην σκηνοθεσία, τη φωτογραφία και το edit τον Matt Mahurin και είναι διαθέσιμο παρακάτω.

Ο πίνακας του Manson, Infinite Darkness, που κοσμεί το εξώφυλλο του άλμπουμ δημιουργήθηκε συγκεκριμένα με αυτό το σκοπό, να συνοδεύει τη μουσική. Η εικαστικές του δημιουργίες εξακολουθούν να εκτίθενται σε όλο τον κόσμο συμπεριλαμβανομένων εκθέσεων γκαλερί και μουσείων από το Μαϊάμι στη Βιέννη και τη Μόσχα.

“We Are Chaos” track listing:

01. Red Black And Blue
02. We Are Chaos
03. Don’t Chase The Dead
04. Paint You With My Love
05. Half-Way & One Step Forward
06. Infinite Darkness
07. Perfume
08. Keep My Head Together
09. Solve Coagula
10. Broken Needle

Το προηγούμενο άλμπουμ τουManson “Heaven Upside Down”, κυκλοφόρησε το 2017 και ήταν το 7ο συνεχόμενο debut στο Top 10 των album charts.

Share:

Leave a Reply

Hosted By GRCloud.gr & DEVOQ Technology | powered by Jester