ΟΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΣ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΤΟΝ MARILYN MANSON

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Consequence Of Sound, ο Marilyn Manson μίλησε για την πανδημία και τις συνέπειές της στην κοινωνία.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά “Είναι τρομαχτικό να αντιληφθείς ότι οι γονείς μας, και οι γονείς τους έχουν αντιμετωπίσει πολύ δυσκολότερες καταστάσεις όπως πολέμους και οικονομικά κραχ στη ζωή τους, αλλά και αρρώστιες που έχουν καταστρέψει μέρη του κόσμου. Για μένα είναι μια αχτίδα ελπίδας η πιθανότητα να σταματήσουμε να επικεντρωνόμαστε στα αρνητικά στοιχεία της κουλτούρας μας ως Αμερικάνοι. Μπορούμε να το κάνουμε αν προσπαθήσουμε όλοι μαζί. Δεν θέλω να ακουστώ σα το  John Lennon, αλλά τώρα είναι οι στιγμή άνθρωποι διαφορετικής θρησκείας, κουλτούρας, φύλλου, να έρθουν κοντά. Αν οτιδήποτε έκανα σε κάποιο άλμπουμ συνεισφέρει στην ψυχολογική υγεία και ευτυχία κάποιου, αυτό θα ήταν για μένα πολύ σημαντικό.

Αυτό είναι κάτι που με ανησυχεί, αυτός ο εγκλεισμός στο σπίτι για τόσο χρονικό διάστημα μπορεί να αποβεί καταστροφικός για την ψυχική υγεία κάποιου. Και αυτό είναι κάτι με το οποίο παλεύω όλη μου τη ζωή. Προερχόμενος από μια μητέρα με σχιζοφρένια που δεν ήταν διαγνωσμένη για χρόνια, υποθέτω ότι πρέπει να είναι πραγματικά μεγάλη δοκιμασία να αντιμετωπίζεις κάτι τέτοιο χωρίς την κατάλληλη υποστήριξη και προσοχή που χρειάζεσαι από την οικογένεια τους ή τους ειδικούς.”

Το 11ο άλμπουμ του Marilyn Manson, “We Are Chaos“, κυκλοφορεί 11 Σεπτεμβρίου από τη Loma Vista Recordings.

https://youtu.be/lQJFP1INGxs

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.