ΣΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΟΙ CRADLE OF FILTH

Επιστροφή στο στούντιο για τους Cradle of Filth μετά από 3 χρόνια.

Αυτό τον καιρό το συγκρότημα ετοιμάζει το follow-up του Cryptoriana – The Seductiveness of Decay του 2017. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το drummer του συγκροτήματος Martin “Marthus” Škaroupka να ηχογραφεί κάποια μέρη.

Οι Cradle of Filth πρόσφατα τράβηξαν χωριστούς δρόμους με την keyboardist Lindsay Schoolcraft, που έκανε και φωνητικά στα δυο τελευταία άλμπουμ της μπάντας. Ο Dani Filth είπε για την αποχώρηση “Η διάδοχος της Lindsay έχει ήδη βρεθεί και συμμετέχει στο νέο άλμπουμ.”

Share:
Hosted By GRCloud.gr & DEVOQ Technology | powered by Jester
Subscribe to our newsletter !εγγραφείτε για να βλέπετε πρώτοι τα νέα, να ενημερώνεστε για τις εκπομπές κ τους διαγωνισμούς μας.

Αυτό είναι το μοναδικό Newsletter που θέλεις να ΕΓΓΡΑΦΕΙΣ! Δεν θα σε πρήζουμε χωρίς λόγο και θα φροντίζουμε να μαθαίνεις πρώτα εσύ για τους διαγωνισμούς και τα νέα και τις εκπομπές που ΔΕΝ θέλεις να ΧΑΣΕΙΣ!

This is the one newsletter you WANT to subscribe! We won’t bust your balls for no reason and we’ll make sure you’re the first to know about our contests and the news and radio shows you DON’T want to MISS!

%d bloggers like this: