ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ METAL/ROCK DRUMMER ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Με διπλάσιους ψήφους από τον δεύτερο αναδείχθηκε φέτος ο Best Metal Drummer του 2019!

Τη λίστα με τους 8 καλύτερους Metal drummers σύμφωνα με τις ψήφους των αναγνωστών του παρουσίασε το Musicradar.com. Μιλώντας για τις απαιτήσεις σε φυσική κατάσταση που έχει η θέση του drummer είναι απόλυτα φυσιολογικό που οι φετινοί finalist προέρχονται από νεότερες μπάντες όπως οι Jay Weinberg, Jocke Wallgren και Art Cruz, αλλά και τον Chris Kontos που επανήλθε στη θέση του drummer των Machine Head μετά από δεκαετίες απουσίας.

1. Jay Weinberg, Slipknot
2. Paul Bostaph, Slayer
3. Ray Luzier, Korn
4. Jocke Wallgren, Amon Amarth
5. Chris Kontos, Machine Head
6. Christoph Schneider, Rammstein
7. Art Cruz, Lamb Of God
8. Jason Bittner, Overkill

Αναφορικά με τους rock drummers η λίστα περιλαμβάνει 10. Με διαφορά 32 ψήφων των αναγνωστών της σελίδας Musicradar.com σε σύνολο 25,865 ψήφων αναδείχθηκε ο καλύτερος drummer στον κόσμο για φέτος.  

Το rock drumming είναι ένας κλάδος που εκτείνεται πάνω από μια τεράστια ποικιλία ειδών από το pop-punk στα EDM-infused beats, και από το classic rock στο sludge και το rapcore. Σε μια εποχή που τα drums έχουν γίνει τόσο διαφορετικά για κάθε είδος η συγκεκριμένη λίστα αποκτά μεγάλο ενδιαφέρον πόσο μάλλον όταν στη λίστα περιέχεται ο γιός ενώς θρύλου με τον Rufus Taylor, γνωστούς σταρ σα τον Travis Barker αλλά και νέα αστέρια όπως ο εκρηκτικός Aric Improta των Fever 333. 

1. Aric Improta, Fever 333
2. Rufus Taylor, The Darkness
3. Jon Beavis – IDLES
4. Scott Phillips, Alter Bridge
5. Taylor Hawkins, Foo Fighters
6. Sebastian Thomson, Baroness
7. Ben Thatcher, Royal Blood
8. Travis Barker, Blink-182
9. Eddy Thrower – Lower Than Atlantis/Busted
10. Matt Nicholls, Bring Me The Horizon

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.