ΜΗΝΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ Ο ΜΑΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ METALLICA

Μετά την πρωτοβουλία του #MetallicaMondays οι αγαπημένοι συνεχίζουν τις δράσεις υποστήριξης του κόσμου μετά την πανδημία.

Αποφάσισαν λοιπόν να διοργανώσουν το “All Within My Hands Month Of Giving” κατά τη διάρκεια του Μάη. Το συγκρότημα ανακοίνωσε την πρωτοβουλία με ένα video μήνυμα του  Lars Ulrich στο YouTube.

“Εμπνεόμενοι από την σημερινή (χθεσινή) #GivingTuesdayNow, ένα νέο παγκόσμιο ραντεβού προσφοράς σε απάντηση της παγκόσμιας ανάγκης που έχει δημιουργηθεί από τον COVID-19, θα βάλουμε στο επίκεντρο 4 οργανισμούς που υποστηρίζουμε μέσα σε αυτή την κρίση,” λέει ο Lars. “Κάθε εβδομάδα του μήνα, θα μοιραζόμαστε μαζί σας τη δράση αυτών των οργανισμών και θα σας δείχνουμε πως μπορείτε και εσείς να συνεισφέρετε στη βοήθεια. Εμείς θα δίνουμε τα κέρδη από ειδικά εβδομαδιαία είδη merchandise στο METALLICA store και ποσά που μαζεύτηκαν από τις #MetallicaMondays.”

Σύμφωνα με το Rolling Stone, ανάμεσα στα ιδρύματα που ενισχύουν οι METALLICA θα είναι το Feeding America, που συνεργάζεται με τράπεζες τροφίμων σε όλες τις ΗΠΑ, το Crew Nation, η πρωτοβουλία της Live Nation που στηρίζει συναυλιακούς χώρους και τους τεχνικούς τους, την United States Bartenders Guild Foundation, που υποστηρίζει τους εργαζόμενους σε bar αλλά και γενικότερα την εστίαση και την Direct Relief, που υποστηρίζει το υγειονομικό προσωπικό και τους first responders σε όλη την Αμερική.

https://www.youtube.com/watch?v=gdx8ElsT-f0&feature=youtu.be

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.