ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ;

Σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση λιγότερο από το 50% των Αμερικανών θα πάει σε συναυλία, αθλητικό αγώνα, κινηματογράφο ή θεματικό πάρκο πριν ανακαλυφθεί εμβόλιο και είναι διαθέσιμη η θεραπεία για τον covid 19!

Η δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό του πρακτορείου Reuters/Ipsos και δημοσιεύτηκε την Τρίτη έδειξε ότι μόλις το 27% των ερωτηθέντων θα πήγαιναν σε συναυλία, θέατρο ή κινηματογράφο όταν ανοίξουν ξανά. Το 32% είπε οτι θα περιμένει ένα εμβόλιο πριν ξαναμπει σε τέτοιο κλειστό χώρο ενώ το 55% των Αμερικάνών θεωρεί οτι τέτοιες εκδηλώσεις δεν πρέπει να ξαναγίνουν πριν βρεθεί το εμβόλιο.

Η δημοσκόπηση διεξήχθει σε δείγμα 4.429 ενήλικων αμερικανών στην οποία ρωτήθηκαν και για το κατα πόσο παρακολουθούσαν στο παρελθόν αθλητικά γεγονότα και συναυλίες. Σύμφωνα με το Center For Disease Control And Prevention, (CDC και όχι ACDC όπως έχει γίνει συχνά σαρδάμ) μεγάλα events και μαζικές συγκεντρώσεις μπορούν να συνεισφέρουν στη διάδοση του COVID-19 στις ΗΠΑ μέσω των ταξιδιωτών που πηγαίνουν σε αυτά και μπορούν να μεταφέρουν τον ιο σε νέες ομάδες πληθυσμού.  

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.