HALLOWEEN ΣΥΝΑΥΛΙΑ LIVESTREAM ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΟΙ CRADLE OF FILTH

Ένα ακόμη συγκρότημα έρχεται να προστεθεί σε αυτά που «συναυλιάζουν» χωρίς κοινό και δεν είναι άλλο από τους CRADLE OF FILTH.

Όπως γράφουν στο σχετικό δελτίο τύπου θέλουν να γιορτάσουν την All Hallow’s Eve με στυλ, στην επίσημη χρονιά της πανδημίας. Αυτή τη φορά κάνουν και το επιπλέον βήμα μιας και η τοποθεσία είναι στην Εκκλησία St. Mary’s Church, Colchester Art Centre, στην Αγγλία στις 30 Οκτώβρη.

Τα εισιτήρια για το live stream είναι διαθέσιμα εδώ cradleoffilth.veeps.com.

Οι Fans μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο αποκλειστικά για αυτή την εμφάνιση t-shirt αλλά και ένα περιορισμένο σε 100 άτομα VIP experience meet-and-greet σε νεκροταφείο με τη μπάντα από την πρόβα τους στις 24 Οκτώβρη. Εάν δεν έχετε τη δυνατότητα να τους παρακολουθήσετε ζωντανά τα εισιτήρια σας δίνουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε τη συναυλία στη σελίδα μέχρι τις 12 Νοέμβρη.

Το Livestream θα πραγματοποιηθεί 22:00 BST / 23:00 CEST / 3:00 p.m. PST / 6:00 p.m. EST και θα είναι η μοναδική ζωντανή εμφάνιση των CRADLE OF FILTH του 2020.

Share:

Leave a Reply

Hosted By DEVOQ Technology | powered by Jester