ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ RONNIE ATKINS

Ενημέρωση σχετικά με την πορεία της υγείας του μοιράστηκε ο Ronnie Atkins των Pretty Maids.

Να θυμίσουμε ότι ο Δανός τραγουδιστής διαγνώστηκε με καρκίνο στους πνεύμονες το περασμένο φθινόπωρο. Στην ανάρτησή του αναφέρει «Όπως σας υποσχέθηκα εδώ είναι ένα σύντομο update για την τωρινή κατάσταση της υγείας μου.

Στο τέλος του μήνα θα έχω ολοκληρώσει μια σειρά από 33 ακτινοβολίες και μερικές μέρες μετά θα λάβω την 4η, και ευελπιστώ τελευταία της σειράς, χημειοθεραπεία.

Όλο αυτό το διάστημα δεν είχα αναφορά αποτελεσμάτων ή status για το τι αποτελέσματα έχουν οι θεραπείες στον καρκίνο μου και δεν θα έχω κανένα συμπέρασμα από τα ιατρικά θέματα της κατάστασής μου πριν τον Ιανουάριο που θα είναι σε θέση να εκτιμήσουν την απόδοση των θεραπειών.

Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι τόσο η χημειοθεραπεία όσο και οι ακτινοβολίες ήταν αρκετά ήπιες απέναντί μου σε σχέση με το τι περίμενα και φοβόμουν. Φυσικά υπήρχαν και ακόμη υπάρχουν παρενέργειες, αλλά γενικά είμαι σε καλή φυσική και πνευματική κατάσταση.  Οπότε παραμένω θετικός και αισιόδοξος και ανυπομονώ να επιστρέψω στη σκηνή για να κάνω αυτό που αγαπώ περισσότερο και το 2020.

Τέλος, θέλω να εκφράσω και πάλι τα ειλικρινά μου ευχαριστήρια σε όλους εσάς που με υποστηρίζετε και μου φτιάχνετε τη διάθεση. Θα είμαι για πάντα ευγνώμων ❤️ Τώρα περάστε ένα άνετο και παρεΐστικο ΣΚ φίλοι μου 😊 // R .A»

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.