ΕΠΑΝΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ SISTER SIN

Όταν μετα από 4 χρόνια στον πάγο ακόμη απασχολείς στο Spotify… την κάνεις την επανένωση!

Η κλασσική σύνθεση των Σουηδών SISTER SIN θα ξαναενωθεί το 2020. Το συγκρότημα ανακοίνωσε οτι θα παίξει στο Gefle Metal Festival στο Gävle, καθώς και στο Helgeåfestivalen στο Knislinge, στις αρχές Ιουλίου πριν από μια μπαγκόσμια περιοδεία.  

Η σύνθεση τωνSISTER SIN για το 2020 θα περιλαμβάνει την Liv Jagrell στα φωνητικά, τον Jimmy Hiltula στην κιθάρα, τον Andreas Strandh στο μπάσο και στα τύμπανα τον Dave Sundberg.

Την περασμένη Παρασκευή η Jagrell ανακοίνωσε οτι το προσωπικό συγκρότημα που είχε δημιουργήσει μετά τους SISTER SIN, LIV SIN θα κάνουν ένα μικρό διάλειμα μετά την αποχώρηση του κιθαρίστα Chris Bertzell και του μπασίστα Tommie Winther.

Share:
Hosted By GRCloud.gr & DEVOQ Technology | powered by Jester
Subscribe to our newsletter !εγγραφείτε για να βλέπετε πρώτοι τα νέα, να ενημερώνεστε για τις εκπομπές κ τους διαγωνισμούς μας.

Αυτό είναι το μοναδικό Newsletter που θέλεις να ΕΓΓΡΑΦΕΙΣ! Δεν θα σε πρήζουμε χωρίς λόγο και θα φροντίζουμε να μαθαίνεις πρώτα εσύ για τους διαγωνισμούς και τα νέα και τις εκπομπές που ΔΕΝ θέλεις να ΧΑΣΕΙΣ!

This is the one newsletter you WANT to subscribe! We won’t bust your balls for no reason and we’ll make sure you’re the first to know about our contests and the news and radio shows you DON’T want to MISS!

%d bloggers like this: