ΝΕΟ CONCEPT ALBUM ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ROYAL HUNT

Οι Royal Hunt βρίσκονται σε διαδικασία ηχογράφησης ενός νέου concept album που θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2020.

Ως συνήθως η διαδικασία παραγωγής λαμβάνει χώρα στο Northpoint Studio, ενώ μένει να αποφασιστεί που θα γινει η μίξη και το mastering.

Με το 15ο studio album τους, οι Royal Hunt ευελπιστούν να κυκλοφορήσουν μια ακόμα σημαντική δουλειά, που θα ανεβάσει τον πήχη σε αυτό που αποκαλούμε μοντέρνο προοδευτικό hard rock.

O Andre Andersen μας λέει: « Το επόμενο album των Royal Hunt ετοιμάζεται, αν και το μεγαλύτερο μέρος του είναι σε μια κατάσταση που θα μπορούσαμε να αποκαλέσουμε “ελεγχόμενο χάος”. Θεωρώ ότι αποτελεί τη μεγαλύτερη μας παραγωγή μέχρι σήμερα. Ο αριθμός των κομματιών είναι εντυπωσιακός. Ναι είναι concept album και ναι υπάρχουν και κάποιοι ιδιαίτεροι καλεσμένοι που συμμετέχουν. Επίσης, αν και σε πρώιμη κατάσταση, το έργο μοιάζει τεράστιο. Γι αυτό, μη φοβάστε καθόλου. Δουλεύουμε σκληρά και ροκάρουμε δυνατά. Ίσως δυνατότερα από ποτέ.»

Share:
Hosted By GRCloud.gr & DEVOQ Technology | powered by Jester
Subscribe to our newsletter !εγγραφείτε για να βλέπετε πρώτοι τα νέα, να ενημερώνεστε για τις εκπομπές κ τους διαγωνισμούς μας.

Αυτό είναι το μοναδικό Newsletter που θέλεις να ΕΓΓΡΑΦΕΙΣ! Δεν θα σε πρήζουμε χωρίς λόγο και θα φροντίζουμε να μαθαίνεις πρώτα εσύ για τους διαγωνισμούς και τα νέα και τις εκπομπές που ΔΕΝ θέλεις να ΧΑΣΕΙΣ!

This is the one newsletter you WANT to subscribe! We won’t bust your balls for no reason and we’ll make sure you’re the first to know about our contests and the news and radio shows you DON’T want to MISS!

%d bloggers like this: