ΟΙ HESPERIAN OPUS ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΤΟ ΦΩΣ

Και το όνομα αυτού Chasing The Light…

Το πρώτο τραγούδι από τους Hesperian Opus που μπορείτε να ακούσετε παρακάτω και έδωσε τον τίτλο στο ντεμπούτο τους. Το συγκρότημα που όπως γράφει στο δελτίο τύπου η εταιρεία τους Steel Gallery συνδυάζει παραδεισένιες κιθάρες που οι χορδές τους παίρνουν φωτιά. Μπάσο σε ροκ ρυθμούς και τύμπανα που κρατούν τα πάντα σε ρυθμό. Έτσι περιγράφουν τον ήχο τους οι Hesperian Opus για το ντεμπούτο άλμπουμ τους “Chasing The Light”.

https://www.youtube.com/watch?v=7SZuDSctVGk

Η σύνθεση του συγγροτήματος περιλαμβάνει τον Harry Loisios στις κιθάρες, τον Τάσο Κροκόδειλο στα φωνητικά, τον Christ Stergiannidis στο μπάσο (Darklon, Paladine) και στα τύμπανα τον Dimitris Karageorgos. Neoclassical Power Metal με μια πινελιά από Hard Rock. Η ηχογράφηση, μίξη και παραγωγή έγινε στα Devasoundz Studio από τον Thimios Krikos. Το mastering ανέλαβε ο Kostas Scandalis (Horizon’s End, ex-Wardrum, Remaster Warrior at Arkeyn Steel Recs). Το εξώφυλλο δημιούργησε ο George Zacharoglou.

Η Track listing του άλμπουμ είναι :
1. Chasing The Light
2. Field Of Fears
3. The Prison Mind
4. Rise From The Ashes
5. I
6. Cast Into The Fire
7. Touch The Sky
8. Highest Of Hopes
9. Seas Of No Return
10. Out Of The Cage

Guest στα πλήκτρα ο George Georgiou. Τη μουσική υπογράφουν ο Harry Loisios και ο Tassos Krokodilos ενώ τους στίχους μόνο ο Τάσος. Περισσότερες πληροφορίες για τους Hesperian Opus θα βρείτε στη σελίδα τους στο Facebook.

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.