ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ Ο SULLY ERNA

Όταν χρησιμοποιούν τη δημοσιότητα τους για καλό τους αγαπάμε λίγο περισσότερο!!

Το Σαββατοκύριακό που πέρασε ο Sully Erna των GODSMACK ανακοίνωσε εκ μέρους του ιδρύματος που έχει φτιάξει η μπάντα The Scars Foundation, μια δωρεά ύψους 12.500 $ στο Inner-City Youth Boxing Program του Thrive Boxing & Fitness στο Londonderry, του New Hampshire.

Το “The Scars Foundation δημιουργήθηκε για να συγκεντρώσει χρήματα και να αυξήση την ευαισθησία σε παγκόσμιο επίπεδο για τα προβλήματα ψυχικής υγείας,” λέει ο Erna, ιδρυτής του The Scars Foundation. “Παλεύουμε τα πάντα από τις εξαρτήσεις μέχρι τη σοβαρή κατάθλιψη, το bullying, την πρόληψη αυτοκτονιών και άλλα. Έχω δει τη θετική επίδραση του coach Julio Peña από το Thrive Boxing στους νέους μαθητές τους με τα μάτια μου και νιώθω ότι η δουλειά του όχι απλά βοηθά να αναπτυχθούν αυτοί οι νέοι αθλητές αλλά διδάσκει στα παιδιά πως να είναι καλύτεροι μέντορες στους εαυτούς τους, αλλά και για τα παιδιά της επόμενης γενιάς που θα χρειαστούν καθοδήγηση και να επιλέξουν το σωστό δρόμο στη ζωή.”

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.