Ο DRUMMER ΤΩΝ SEVENDUST ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Οι SEVENDUST αναγκάστηκαν να ακυρώσουν την Βρετανική περιοδεία τους μαζί με τους ALTER BRIDGE και SHINEDOWN.

Η περιοδεία ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει 14 Δεκέμβρη από το Motorpoint Arena στο Nottingham και να ολοκληρωθεί στις 21 Δεκεμβρίου στο The O2 στο Λονδίνο.

Η ανακοίνωσή έγινε μέσα από τα social media τωνSEVENDUST. Η μπάντα έγραψε: “Οικογένεια του UK – με βαριά καρδιά θα πρέπει να ανακοινώσουμε ότι δεν είμαστε σε θέση να βρεθούμε στη σκηνή μαζί με τους αδερφούς μας @alterbridge & @Shinedown στις επερχόμενες Βρετανικές εμφανίσεις τους. Ο Morgan [Rose, drums] είναι άρρωστος και νοσηλεύεται, και κατ εντολή γιατρού δεν πρέπει να φύγει από τη χώρα. Θα επανορθώσουμε! Ραντεβού στα Χριστούγεννα!”

Ο κιθαρίστας των SEVENDUST Clint Lowery πρόσφατα δήλωσε ότι η μπάντα έχει σχεδόν ολοκληρώσει την ηχογράφηση του νέου άλμπουμ που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει το επόμενο καλοκαίρι. Το follow-up του περσινού “All I See Is War” ηχογραφήθηκε και πάλι στο Studio Barbarosa στηGotha, της Florida με παραγωγό τον Michael “Elvis” Baskette, που έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τους ALTER BRIDGE, και SLASH, ανάμεσα σε άλλους.

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.