ΑΚΥΚΛΟΦΟΡΗΤΟ ΥΛΙΚΟ SYSTEM OF A DOWN ?

Το 2020 κλείνουν 15 χρόνια χωρίς νέα μουσική από τους System of a Down.

Ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Serj Tankian, ωστόσο φλερτάρει με την ιδέα να κυκλοφορήσει το ακυκλοφόρητο υλικό της μπάντας.  Πρόσφατα οι System of a Down προσπάθησαν να γράψουν νέο άλμπουμ αλλά τόσο η σύνθεση όσο και οι ηχογραφήησεις δεν τράβηξαν καθώς το κουαρτέτο δεν μπορούσε να συμφωνήσει στην δημουργική κατεύθυνση.  

“Τελικά χρειάστηκε να τραβήξω μια γραμμή στην άμμο γιατί ήξερα οτι δεν θα ήμουν ποτέ ευχαριστημένος με το πως ήταν τα πράγματα μέσα στη μπάντα” είχε δηλώσει το 2018 ο Tankian. “Και αφού δεν μπορούσαμε να συμφωνήσουμε σε όλα αυτά τα θέματα αποφασίσαμε να εγκαταλείψουμε την ιδέα γενικά προς το παρών. Το μόνο για το οποίο μετανιώνων είναι οτι δεν έχουμε καταφέρει συλλεκτικά να σας δώσουμε ένα νέο SOAD δίσκο. Για αυτό ζητώ συγνώμη.”

Οι System θα δώσουν κάποιες συναυλίες το 2020, παρά το γεγονός οτι πρόσφατα ο drummer John Dolmayan παραδέχτηκε οτι δεν ήταν περήφανοςγια τα πιο πρόσφατα show της μπάντας.

Έχει ξεκινήσει δε και μια συλλογή υπογραφών για την κυκλοφορία ακυκλοφόρητου υλικού της μπάντας και σε απάντησή του μέσω του λογαριασμού του στο Patreon, ο Tankian ανέφερε“Για τα ακυκλοφόρητα Soad τραγούδια; Ναι το υποστηρίζω. Πείστε όλους τους υπόλοιπους.”

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.