Ο ROB HALFORD ΘΑ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΣΕ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΑΠΟ ΤΑ JUGULATOR & DEMOLITION

Πες αλήθεια αν κυκλοφορούσε το Jugulator & Demolition με τον Metal God τους έδινες 2η ευκαιρία;

Τα 50ά τους γενέθλια θα γιορτάσουν του χρόνου οι θρυλικοί Judas Priest και όπως έχει αφήσει να υπονοηθεί ο Rob Halford όλα είναι πιθανά εν όψει του εορτασμού. Η πιο πρόσφατη αποκάλυψη του είναι οτι είναι ανοιχτός στο ενδεχόμενο να τραγουδήσει τραγούδια από την εποχή που τραγουδιστής της μπάντας ήταν ο Tim ‘Ripper’ Owens.

Από την επιστροφή του Halford στη μπάντα το 2003 ούτε ένα τραγούδι από τα Jugulator (1997) και Demolition (2001) δεν έχουν παιχτεί live. Mάλιστα μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές το Jugulator δεν είναι καν διαθέσιμο στο Spotify.

Όπως είπε στην πρόσφατη συνέντευξή του ο Metal God, σε ερώτηση αν θα τραγουδούσε κάτι από τα δύο άλμπουμ “Γιατί όχι; Αυτοί οι δίσκοι, Jugulator και Demolition, είναι μέρος της ιστορίας των Judas Priest”. Και συνέχισε στο Metal Hammer “Και ο Tim είναι καλός μου φίλος. Δεν έχω τραγουδήσει ποτέ κανένα από τα τραγούδια και σίγουρα θα το διασκέδαζα.”

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.