ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Η VICKY ΜΕ ΤΗΝ ALISSA;

Η δικιά μας τραγουδίστρια των THE AGONIST, Vicky Psarakis δηλώνει ανοιχτή στο διάλογο με την Alissa White-Gluz!

Λιγότερο από τρεις μήνες πριν είχε δηλώσει ότι η τραγουδίστρια των ARCH ENEMY προσπάθησε να εμποδίσει την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ των THE AGONIST. Συγκεκριμένα σε συνέντευξη της στο Rock Confidential είχε δηλώσει ότι η Alissa προσπαθεί να κρατήσει πίσω το συγκρότημα.

Έπειτα από δύο εβδομάδες η Alissa, απάντησε χαρακτηρίζοντας τους ισχυρισμούς της Βίκυς “εντελώς αναληθής, ψεύτικους και ανυπόστατους” και συμπλήρωσε ότι δεν έχει μιλήσει ή ακόμη σκεφτεί την πρώην μπάντα της εδώ και χρόνια. Επιπλέον δήλωσε οτι θα ήταν περισσότερο από χαρούμενη στο ενδεχόμενο να μιλήσει με τη Βίκυ ώστε να διαψεύσει τους προβηματισμούς της γιατί γνωρίζει ξεκάθαρα οτι είναι αναληθής.  

Όταν ρώτησαν τη Βίκυ για την απάντηση της Alissa είπε: “Πως νιώθω; Λίγο περίεργα. Δεν το περίμενα. Δεν περίμενα καθόλου απάντηση για την ακρίβεια. Νόμιζα οτι θα το αφήσουμε επιτέλους να τελειώσει. Και μετά διάβασα την απάντηση και λέω ‘Okay. Απάντησαν…'”

Σχετικά με το αν θα μιλούσε με την Alissa στο τηλέφωνο για να μπορέσουν επιτέλους να αφήσουν το θέμα πίσω τους η Vicky είπε: “Σίγουρα. Αν πραγματικά το ήθελε, εδώ είμαι. Πάντα ήταν λίγο περίεργο αυτό το θέμα για μένα, προφανώς υπάρχει κάποια έχθρα ανάμεσά τους. Ήταν μαζί σε μια μπάντα για 10 χρόνια και τώρα δεν είναι. Αλλά εγώ ήμουν ‘η καινούρια’… “

Ακούστε την συνέντευξη της Βίκυς που αναφέρεται στο θέμα εδώ:



Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.