ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ‘F8’ ΤΩΝ FIVE FINGER DEATH PUNCH

Το 8ο άλμπουμ των FIVE FINGER DEATH PUNCH έρχεται το Φεβρουάριο του 2020.

Ο τίτλος του επερχόμενου άλμπουμ είναι F8″ και θα κυκλοφορήσει 28 Φεβρουαρίου από την Better Noise Music. Το πρώτο δείγμα ήρθε εχθές τα μεσάνυχτα με το επίσημο lyric video του Inside Out, F8″ track listing:

01. F8
02. Inside Out
03. Full Circle
04. Living The Dream
05. A Little Bit Off
06. Bottom Of The Top
07. To Be Alone
08. Mother May I (Tic Toc)
09. Darkness Settles In
10. This Is War
11. Leave It All Behind
12. Scar Tissue
13. Brighter Side Of Grey
14. Making Monsters (bonus)
15. Death Punch Therapy (bonus)
16. Inside Out (radio edit) (bonus)

Ο τραγουδιστής Ivan Moody told The Pulse Of Radio δήλωσε πρόσφατα σε συνέντευξή του ότι ήθελε να πειραματιστεί με τον τρόπου που γράφει η μπάντα τραγούδια με το νέο LP. “Έχω πραγματικά σιχαθεί την «ασφαλή» μουσική. Υπάρχει αυτός ο δομημένος τρόπος που πρέπει να γράφουν όλοι την γ@μ#$%νη τη μουσική και πρέπει να είναι κουπλέ ρεφραίν, breakdown, ΤΕΛΟΣ!’ Ξέρεις; Και είναι τόσο μονότονο για μένα.”

Share:
Hosted By GRCloud.gr & DEVOQ Technology | powered by Jester
Subscribe to our newsletter !εγγραφείτε για να βλέπετε πρώτοι τα νέα, να ενημερώνεστε για τις εκπομπές κ τους διαγωνισμούς μας.

Αυτό είναι το μοναδικό Newsletter που θέλεις να ΕΓΓΡΑΦΕΙΣ! Δεν θα σε πρήζουμε χωρίς λόγο και θα φροντίζουμε να μαθαίνεις πρώτα εσύ για τους διαγωνισμούς και τα νέα και τις εκπομπές που ΔΕΝ θέλεις να ΧΑΣΕΙΣ!

This is the one newsletter you WANT to subscribe! We won’t bust your balls for no reason and we’ll make sure you’re the first to know about our contests and the news and radio shows you DON’T want to MISS!

%d bloggers like this: