ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΩΝ THE NIGHT FLIGHT ORCHESTRA & ONE DESIRE ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Σχετικά με την συναυλία των Σουηδών The Night Flight Orchestra μαζί με τους Φιλανδούς One Desire, παρόλη την συνεχή επικοινωνία με τον ατζέντη τους, δεν κατέστη ακόμα δυνατή η εύρεση μιας νέας συγκεκριμένης ημερομηνίας για την πραγματοποίηση της συναυλίας, οπότε προχωράμε σε εξαργύρωση των πωληθέντων εισιτηρίων.  Η εξαργύρωση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2023 και θα διαρκέσει τουλάχιστον για έναν μήνα.  Όσοι και όσες αγόρασαν τα εισιτήρια τους διαδικτυακά, μέσω των www.hunteragency.gr και www.123tickets.gr θα δουν την αξία των εισιτηρίων που αγόρασαν να πιστώνεται στις κάρτες που χρησιμοποίησαν για την αγορά των εισιτηρίων.

 Όσοι και όσες αγόρασαν τα εισιτήρια τους από τα διάφορα φυσικά σημεία προπώλησης με μετρητά, θα πρέπει να πάνε με τα εισιτήρια τους στο Reload Store (ανεξαρτήτως του φυσικού σημείου αγοράς των εισιτηρίων), προκειμένου να πάρουν πίσω την αξία των εισιτηρίων τους.

 

Reload Store

Ακαδημίας 81

Τ.Κ. 10678 Αθήνα

Τηλ: 210-3801464

 

Δευτέρα, Τετάρτη: 10:00 – 18:00

Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 10:00 – 20:00

Σάββατο: 10:00 – 16:00

Κυριακή: ΚΛΕΙΣΤΑ

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.