ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΕΟ SOBER ON TUXEDOS!

Ότι κάτι ψήνουν οι Sober On Tuxedos το ξέρουμε εδώ και καιρό, μιας και έχουν αφήσει ψίχουλα από hints εδώ και μήνες…

Όλοι όσοι ήμασταν στη συναυλία τους στην Αθήνα τον Απρίλιο του 2019 ακούσαμε το Στέλιο να λέει στο κοινό «Αυτοί είναι οι νέοι Sober On Tuxedos» όταν ερμήνευσαν μια διασκευή οδοστρωτήρα του Roots των Sepultura. Βέβαια αυτό που δεν γνωρίζαμε τότε ήταν αν αναφέρονται στον ήχο της μπάντας, μιας και το νέο rhythm section είναι ο Σπύρος Τσοπελάκος και ο Chris Rusty, ή τον ήχο του υλικού τους.

Με μια έντονη κινητικότητα στα social τους και αινιγματικές αναρτήσεις από το βράδυ της Κυριακής καλούσαν τους αναγνώστες να τους ακολουθήσουν γιατί έρχεται είδηση. Δευτέρα λοιπόν και έσκασε η είδηση! Ήρθε η ώρα για το νέο άλμπουμ των Sober On Tuxedos! Τέσσερα χρόνια μετά το δισκογραφικό τους ντεμπούτο με το Welcome to the Liquor Store, και δύο χρόνια μετά το video/ single Best Of Me, οι Sober On Tuxedos επιστρέφουν με δεύτερο άλμπουμ. Λεπτομέρειες σχετικά με το album δεν έχουμε διαθέσιμες ακόμη αλλά επικοινωνήσαμε με το Στέλιο Μαγαλιό να μας δώσει μια γεύση για το τι να περιμένουμε από το νέο άλμπουμ και τους «νέους» όπως μας έχει προϊδεάσει Sober: “Σε μερικές μέρες θα δημοσιοποιηθούν τα δείγματα ενός δίσκου που δεν περιμένατε από τους S. O. T.  Και είμαστε περήφανοι για αυτό!”.

Εν αναμονή λοιπόν περισσότερων λεπτομερειών… κάνουμε follow, like, subscribe στους Sober On Tuxedos, κι ο Κιτσαντάς βοηθός!

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.