ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ‘THE 9 LIVES OF OZZY OSBOURNE’

Οι γάτες έχουν 7 ζωές, ο Ozzy 9 και μας τις περιγράφει στο βραβευμένο με Emmy ντοκυμαντέρ της A&E Network που μόλις απέκτησε ημερομηνία επίσημης πρεμιέρας.

Με αποκλειστικό αρχειακό υλικό και συνεντεύξεις ηBiography: The Nine Lives Of Ozzy Osbourne” θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου Labor Day για την Αμερική στις 9 p.m. ET/PT.

Το ντοκυμαντέρBiography: The Nine Lives Of Ozzy Osbourne” ακολουθεί τη ζωή του Ozzy από την παιδική ηλικία του στη φτώχεια και τα χρόνια στη φυλακή, μέχρι το μικρόφωνο των BLACK SABBATH αλλά και την βραβευμένη με Grammy προσωπική του καριέρα. Το δίωρο ντοκυμαντέρ εξερευνά το πως ο Ozzy έχει καταφέρει να επανεφεύρει τον εαυτό του και την καριέρα του πάντα με συνεχώς μεγαλύτερη επιτυχία. Καθώς πλησιάζει τα 70 ο Ozzy, κάνει μια ανασκόπηση στις προσωπικές λεπτομέρειες της επιτυχίας και της αποτυχίας του καθώς και της μοναδικής του ικανότητας επιβίωσης. Μέσα στο υλικό περιλαμβάνονται συνεντεύξεις που δεν έχουν προβληθεί ποτέ πριν σχετικά με τη διάγνωση του με Parkinson. Επιπλέον έχει συνεντεύξεις με τους Sharon, Kelly και Jack Osbourne αλλά και φίλων του μουσικών όπως Rick Rubin, Ice-T, Marilyn Manson, Rob Zombie, Jonathan Davis, Post Malone και άλλοι.

https://www.youtube.com/watch?v=kSRNrVjISRQ

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.