Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΩΝ RAMMSTEIN ΣΤΙΣ 30 ΜΑΪΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ!

Η High Priority Promotions μόλις ανακοίνωσε τη μεταφορά της συναυλίας των Rammstein στο Ολυμπιακό Σταδιο! Η ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά “Due to public demand η συναυλία των Rammstein στις 30 Μαΐου μεταφέρεται στο Ολυμπιακό Στάδιο! Ετοιμαστείτε για μια once in a lifetime experience με οικοδεσπότες τους Γερμανούς super-stars.  Η προπώληση για την εμφάνιση των Rammstein στο Ολυμπιακό Στάδιο μόλις ξεκίνησε! Τicket link: https://bit.ly/RammsteinAthens24
Τα εισιτήρια της Feuer Zone (PL2) κατηγορίας όπως αντίστοιχα και της Standing (PL3) κατηγορίας ισχύουν κανονικά και για το νέο venue. Οι κάτοχοι seated εισιτηρίων (PL1) θα λάβουν τις επόμενες ημέρες στο email τους seated εισιτήριο με την αντίστοιχη θέση στην PL1 ζώνη του Ολυμπιακού Σταδίου. Όσοι ωστόσο επιθυμούν να αλλάξουν το Standing (PL3) εισιτήριό τους και να αγοράσουν seated εισιτήριο στο νέο venue μπορούν να το κάνουν στέλνοντας mail στο rammstein@highpriority.gr.”

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.