ΚΙ ΟΜΩΣ ΠΑΛΙ ΟΙ METALLICA ΣΠΑΝΕ ΤΑ ΡΕΚΟΡ!

Κι όμως οι Metallica πήραν και αυτή την πρωτιά!

Πριν από περίπου μια εβδομάδα (15 Ιουλίου) βγήκε το preview της επερχόμενης επετειακή κυκλοφορίας τους S&M2. Με την κυκλοφορία του teaser δόθηκαν στη δημοσιότητα δύο τραγούδια από τη συγκεκριμένη ηχογράφηση που η μπάντα ηχογράφησε- κινηματογράφησε μαζί με τη συμφωνική ορχήστρα του San Francisco, Nothing Else Matters και All Within My Hands. Με το “All Within My Hands” κατάφεραν να γίνουν το καλύτερο debut στην λίστα του Billboard για το Mainstream Rock chart εδώ και 5 χρόνια.

Η ζωντανή επανηχογράφηση του του τραγουδιού που προέρχεται από το St. Anger μπήκε στο Billboard, στη θέση No. 12 πράγμα το οποίο κάνει το τραγούδι την υψηλότερη άφιξη στο chart από την κυκλοφορία του «Cut The Cord» των Shinedown που βγήκε τον Ιούλιο του 2015 στη θέση No. 9.

Share:
Hosted By GRCloud.gr & DEVOQ Technology | powered by Jester
Subscribe to our newsletter !εγγραφείτε για να βλέπετε πρώτοι τα νέα, να ενημερώνεστε για τις εκπομπές κ τους διαγωνισμούς μας.

Αυτό είναι το μοναδικό Newsletter που θέλεις να ΕΓΓΡΑΦΕΙΣ! Δεν θα σε πρήζουμε χωρίς λόγο και θα φροντίζουμε να μαθαίνεις πρώτα εσύ για τους διαγωνισμούς και τα νέα και τις εκπομπές που ΔΕΝ θέλεις να ΧΑΣΕΙΣ!

This is the one newsletter you WANT to subscribe! We won’t bust your balls for no reason and we’ll make sure you’re the first to know about our contests and the news and radio shows you DON’T want to MISS!

%d bloggers like this: