ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΟΙ AVENGED SEVENFOLD ΣΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ MERCH!

Οι φίλοι των Avenged Sevenfold έχουν ένα πολύ καλό λόγο να κρατήσουν τον περιορισμό του #staythefuckhome!

Η μπάντα ανακοίνωσε με tweet οτι εξαιτίας των εξελίξεων της πανδημίας ξεκινούν ένα διαγωνισμό στα social media. Η πρόκληση απευθύνεται σε αυτούς που ακολουθούν τις οδηγίες του Κέντρου Ελέγχου Λοιμώξεων (CDC) για αποφυγή κάθε κοινωνικής δραστηριότητας και θα μπορούν να κερδίσουν δωρεάν Avenged Sevenfold merchandise.

Ακολουθώντας το παράδειγμα του streetwear fashion designer Warren Lotas ζητούν μέσω Instagram & tweeter από τους fans να “μείνουν σπίτι για 7 ολόκληρες μέρες. Εκείνοι θα φτιάξουν μια σελίδα που θα κάνουν ‘Check-in‘ και θα ανεβάζουν μια selfie στο σπίτι όταν θα τους το ζητά η μπάντα μέσα από IG STORY σε μια τυχαία ώρα.”

“Όποιος ανεβάσει πετυχημένα μια selfie μετη ΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ γραμμένο σε χαρτί μέσα σε 30 λεπτά από την ώρα του post, για επτά μέρες στη σειρά, και θα λαμβάνει ένα δωρεαν t-shirt, hoodie ή αξεσσουάρ” από το merch της μπάντας, A7X World Black Market.

Εκτός διαγωνισμού οι Avenged Sevenfold θα σταματήσουν προσωρινά τις online παραγγελίες merchandise. “Έχουμε την δυνατότητα να ‘ισιώσουμε την καμπύλη’ και να σώσουμε αμέτρητες ζωές,” πρόσθεσε το συγκρότημα. “Είμαστε όλοι μαζί σε αυτό.”

https://www.instagram.com/p/B95boeUJp-R/?utm_source=ig_embed

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.