ΜΗΠΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΣ RAMMSTEIN ΘΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙΣ;

Οι Rammstein έρχονται 30 Μάη στην Αθήνα, στο ΟΑΚΑ με την τεράστια παραγωγή τους και διαβάζοντας μια πρόσφατη ανάρτηση της εταιρείας παραγωγής, βρήκα τον εαυτό μου να σκέφτομαι «Αν δεν πας θα το μετανιώσεις».

  1. Γιατί ακόμη και αν τους έχεις ξαναδεί στο Terravibe αυτό το υπερθέαμα που έρχεται στο ΟΑΚΑ είναι ακριβώς όπως παρουσιάζεται σε όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες τις οποίες ήσουν έτοιμος να ταξιδέψεις προκειμένου να τους δεις γιατί «Δεν υπάρχει περίπτωση να τους φέρουν Ελλάδα» οπότε χωρίς αεροπορικά, χωρίς διαμονή (για τους κατοίκους Αττικής αυτό) και χωρίς επιπλέον έξοδα, καλά σου έκατσε.
  2. Γιατί είναι μια μπάντα που αν δεν την έχεις δει ποτέ live έχει bucketlist value, πως να το κάνουμε. Νομίζεις μόνο ο Κωστόπουλος «ξεβλαχεύει»; O Till τζιτζίκια πεταλώνει;
  3. Γιατί μπορείς να σκεφτείς χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια 10 τραγούδια τους που θέλεις να ακούσεις live (Du Hast, Sonne, Engel, Feuer Frei!, Meine Ηerz brennt, Keine Lust, Ich Will, Te Quiero Pùta, America, Deutschland με μια ανάσα και ας μην είναι όλα στο σετ λιστ) και το πιθανότερο είναι να μην έχεις ξανά την ευκαιρία, τουλάχιστον όχι στη χώρα μας.
  4. Θα το μετανιώσεις γιατί ο χώρος διεξαγωγής είναι στην καρδιά της πολύς προσβάσιμος και με ΜΜΜ και ο ιδανικός για τέτοιες διοργανώσεις.
  5. Άσε που οι Rammstein αποκλείεται να γκρινιάξουν για τα καπνογόνα, έχουν δικά τους! Εισιτηριάκι ΕΔΩ

Και όλα αυτά τα σκέφτηκα διαβάζοντας τους παρακάτω αριθμούς από το δελτίο τύπου της High Priority. Γιατί όλοι το ξέρουμε οι αριθμοί δεν λένε ψέματα. Διαβάστε μέχρι το τέλος και μιας και σήμερα είναι Κωνσταντίνου και Ελένης (γιορτάζει και η Έλενα – just saying) κάντε ένα δωράκι που θα πιάσει τόπο!

«Το show των Rammstein είναι μια ιδιαίτερα απαιτητική και κολοσσιαία παραγωγή που γίνεται πρώτη φορά στη χώρα μας.

Όπως σε όλες τις συναυλίες τους, έτσι και εδώ, ξεκινάνε να στήνουν 6 ημέρες νωρίτερα.

Εργάζονται πάνω από 18 τεχνικοί ήχου, βίντεο συν της ελληνικής ομάδας.

Η σκηνή που κάνουν το performance, χρειάζεται 4 μέρες για να στηθεί, έχει 60 μέτρα πλάτος, 30 μέτρα βάθος και 36 ύψος, φωτίζεται από 1.070 φώτα (χρειάζονται 400 ώρες να προγραμματιστούν)

Χρειάζονται 90 φορτηγά που μεταφέρουν 1.350 τόνους υλικών

Ο ήχος παράγεται από 170 ενισχυτές που παράγουν 12.000 watt ο καθένας και η ανατροφοδότηση γίνεται από μια γεννήτρια που χρειάζεται 4.000 λίτρα Diesel.

Χρησιμοποιούνται 586 πυροτεχνίες – 1.000 λίτρα καύσιμης ύλης και 60 κιλά σκόνης λυκοπόδιου (εφέ εκρήξεων)

Οι φλόγες των πυροτεχνημάτων, φτάνουν μέχρι και τα 20 μέτρα

Χρειάζονται 36 μηχανές καπνού και 35 μεγάλοι ανεμιστήρες»

 Έλενα Μιχαηλίδου

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.