ΝΕΟ SINGLE ΑΠΟ ΤΟΥΣ SOILWORK, ‘DESPERADO’

Νέο single με τον τίτλο Desperado κυκλοφορούν οι Σουηδοί SOILWORK.

Το ολοκαίνουριο τραγούδι είναι το δεύτερο από την τριλογία του   “Feverish , που μπορεί να καταλήξει να είναι μια ενότητα από μόνο τους.

Η μπάντα σχολίασε σχετικά: Το “Desperado, ακριβώς όπως το Feverish, είναι ένα τραγούδι για το πως ένα συναίσθημα μπορεί να καταβροχθίσει ολόκληρη την ύπαρξη σου και να σε καταπιεί σαν μια σχεδόν αισθαντική δύναμη. Το Desperado πραγματεύεται το θέμα του τι βρίσκεται πέρα και μετά τα μέρη που συνήθως αποφεύγεις. Αλλά θα είναι για πάντα εκεί. Το Desperado είναι ένας shock rock και metal καταιγισμός για εμάς που ψάχνουμε για ένα τρόπο διαφυγής.”

ΤοDesperado έγραψε και συνέθεσε ο David Andersson. Ηχογραφήθηκε στα SolnaSound Recordings στη Στοκχόλμη με τον Simon Johansson και The Panic Room, Skövde με τον Thomas Plec Johansson. Το βιολή ηχογραφήθηκε από την Rachel Hall. Την παραγωγή του Desperado έκαναν οι ίδιοι οι SOILWORK και ο Thomas Plec Johansson ενώ τη μίξη και το master ο Thomas Plec Johansson

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.