ΟΙ CARACH ANGREN ΔΙΝΟΥΝ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ FRANCKENSTEINA STRATAEMONTANUS

Το Μάη έρχεται το Franckensteina Strataemontanus των Carach Angren!

Το νέο άλμπουμ των Ολλανδών πραγματεύεται την ιστορία του Γερμανού  θεολόγου, αλχημιστή και γιατρού Johann Conrad Dippel, του οποίου η ζωή περιλαμβάνει φήμες από πειράματα σε νεκρά ζώα, εκρήξεις νιτρογλυκερίνης και αμφιλεγόμενες απόψεις για τη θρησκεία. Η Wikipedia αναφέρει ότι ο “Dippel γεννήθηκε στο κάστρο του Frankenstein κοντά στο Mühltal και Darmstadt, για αυτό και το όνομα του σχολείου του Franckensteinensis αλλά και του πανεπιστημίου του Franckensteina-Strataemontanus.” Οπότε και το όνομα του άλμπουμ.

Όπως αναφέρει το συγκρότημα:

“Είμαστε πολύ περήφανοι που αναφέρουμε την κυκλοφορία του έκτου άλμπουμ μας, Franckensteina Strataemontanus. Σε αυτό το άλμπουμ ανασταίνουμε το φάντασμα του περιβόητου Johann Conrad Dippel και λέμε την ιστορία του μέσα σε ένα κυκεώνα από φριχτά γεγονότα και φαντασία. Μουσικά θα είναι ότι περιμένετε από εμάς ανεβασμένο σε ένα εντελώς νέο κινηματογραφικό επίπεδο. Πάρτε μια γεύση από το τι έρχεται με το teaser παρακάτω και ετοιμαστείτε για την κυκλοφορία του πιο φιλόδοξου άλμπουμ μας μέχρι σήμερα!”

Το Franckensteina Strataemontanus θα είναι το τελευταίο άλμπουμ των Carach Angren με τον drummer Ivo “Namtar” Wijers, που πρόσφατα αποχώρησε από τη μπάντα εξαιτίας αντιρρήσεων με τον τρόπο λειτουργίας της μουσικής βιομηχανίας.

Track-list:
1. Here in German Woodland
2. Scourged Ghoul Undead
3. Franckensteina Strataemontanus
4. The Necromancer
5. Sewn for Solitude
6. Operation Compass
7. Monster
8. Der Vampir von Nürnberg
9. Skull with a Forked Tongue
10. Like a Conscious Parasite I Roam
11. Frederick’s Experiments (bonus track)

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.