ΟΙ ENSLAVED ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΕ ONLINE FESTIVAL

Οι Νορβηγοί ENSLAVED θα εμφανιστούν στο Verftet Online Music Festival στο Bergen, την 1η Απριλίου.

Το online event θα streamαριστεί από το BT.no και YouTube. Όπως δηλώνει το συγκρότημα: “Όταν ο Mikal Telle μας ζήτησε να συμμετέχουμε στην τοπική του πρωτοβουλία για το φεστιβάλ Verftet Online Festival , απαντήσαμε ναι και ευχαριστούμε για την πρόταση πριν καν ολοκληρώσει την πρότασή του. Φυσικά και έχουμε την όρεξη να παίξουμε τώρα που η ζωντανή μουσική σε όλο τον κόσμο είναι σε παύση, αλλά το είδαμε και σαν ευκαιρία να προσφέρουμε την live μουσική μας σε όλους τους απίθανους fans μας εκεί έξω. Φυσικά και οι ηχογραφήσεις στο στούντιο είναι ένας πυλώνας της ουσίας των ENSLAVED, αλλά χωρίς τον άλλο πυλώνα των ζωντανών εμφανίσεν τα πράγματα χάνουν την ισορροπία τους. Τώρα θα έχουμε την ευκαιρία να εξισορροπήσουμε αυτή την έλειψη με μια virtual συναυλία — και δεν έχει σημασία αν όλο αυτό θα γίνει μέσω διαδικτύου. Ραντεβού εκεί!”

Το νέο άλμπουμ των ENSLAVED με τίτλο “Utgard”, θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο από τη Nuclear Blast. Το άλμπουμ ετοιμάστηκε στο Bergen και συγκεκριμένα στα Duper Studio. Η μίξη έγινε στα Fascination Street στο Örebro, από τον Jens Bogren.

Το πρώτο single και video από το “Utgard” θα είναι διαθέσιμα στις 22 Μάη.

Share:
Hosted By GRCloud.gr & DEVOQ Technology | powered by Jester
Subscribe to our newsletter !εγγραφείτε για να βλέπετε πρώτοι τα νέα, να ενημερώνεστε για τις εκπομπές κ τους διαγωνισμούς μας.

Αυτό είναι το μοναδικό Newsletter που θέλεις να ΕΓΓΡΑΦΕΙΣ! Δεν θα σε πρήζουμε χωρίς λόγο και θα φροντίζουμε να μαθαίνεις πρώτα εσύ για τους διαγωνισμούς και τα νέα και τις εκπομπές που ΔΕΝ θέλεις να ΧΑΣΕΙΣ!

This is the one newsletter you WANT to subscribe! We won’t bust your balls for no reason and we’ll make sure you’re the first to know about our contests and the news and radio shows you DON’T want to MISS!

%d bloggers like this: