ΟΙ GAMBLERS ΤΟΥ METAL

If you like to gamble… έλεγε ο μεγάλος Lemmy και δεν ήταν ο μοναδικός που θα τον έβρισκες να παίζει φρουτάκια με κάθε ευκαιρία…

Από ότι φαίνεται τα τυχερά παιχνίδια είναι η ένοχη απόλαυση αρκετών μουσικών της σκηνής μας και ίσως αυτός να είναι ο λόγος που υπάρχουν πολλά online φρουτάκια που θέμα τους είναι heavy metal και rock συγκροτήματα. Με πιο πρόσφατη προσθήκη το φρουτάκι με θέμα τους Annihilator & Twisted Sister υπάρχουν ηλεκτρονικά τυχερά παιχνίδια με θέμα τον Ozzy, τους Testament, Candlemass, Guns & Roses, Kiss, Megadeth, φυσικά Motorhead και πολλά άλλα. Τσεκάρετε τα όλα στα αλάνια του slotsfree.gr

Όπως είπαμε και στην αρχή ο Lemmy είναι σίγουρα ο πιο χαρακτηριστικός τζογαδόρος και το έχει αποδείξει με τον πιο εκκωφαντικό τρόπο με το Ace Of Spades. Μάλιστα το παιχνίδι που προτιμούσε ήταν τα φρουτάκια και όχι τα χαρτιά. Πίνοντας το κοκτέιλ που τώρα πια ονομάζεται Lemmy (Jack & Cola) έπαιζε ώρες ολόκληρες στο Rainbow Bar and Grill στο Λος Αντζελες κοντά στο σπίτι του. Μάλιστα δεν θα ήταν περίεργο αν τον έβλεπες εκεί στις 11 το πρωί ή και στις 11 το βράδυ.

Ο Scott Ian, κιθαρίστας των Anthrax, είναι δεινός παίκτης του poker. Όλα ξεκίνησαν όταν μπήκε σε ένα παιχνίδι διασημοτήτων poker του VH1 το 2016.  Εκεί κατάφερε να κερδίσει, χωρίς να ξέρει πολλά πράγματα για το παιχνίδι. Μετά τη νίκη του οι εταιρείες online poker έκαναν ουρά για να τον εκπαιδεύσουν ώστε να γίνει expert. Τώρα ο Ian μιλάει για την αγάπη του για το παιχνίδι σε πολλές συνεντεύξεις του και το περιγράφει ως κάτι που το παίρνει αρκετά σοβαρά στη ζωή του.

Ο γνωστός και μη εξαιρετέος αρχικός κιθαρίστας των KISS Ace Frehley είναι ένας ακόμη παίκτης! Ο Frehley εγκατέλειψε τους KISS πριν από πολλά χρόνια και τώρα τον βλέπουν συχνά στο Las Vegas. Μάλιστα όταν παίζει φοράει το μακιγιάζ για το οποίο ήταν διάσημος στους KISS. Άντε τώρα να διαβάσεις αυτό το poker face. Στο παιχνίδι που κέρδισε ο Ian έγινε γνωστό και ότι ο Frehley είναι παίκτης. Μένει στο Vegas και από τον Οκτώβρη του 2018 μπορούσες να τον πληρώσεις ώστε να συμμετέχει στο γάμο σου παραδίδοντάς τη νύφη στο γαμπρό. Επιπλέον υπογράφει και τη φωτογραφία του γάμου στην «προνομιακή τιμή» των $6,000!!!

Για το τέλος κρατήσαμε την αναπάντεχη ανακάλυψη μας τον τραγουδιστή των Godsmack, Sulla Erna. Ο Sully είναι πολύ συχνός παίκτης του πόκερ και δεν είναι λίγες οι φορές που τον έχουν φωτογραφίσει στα τραπέζια του. Μάλιστα σε ένα παιχνίδι είχε φέρει 4 άσσους και ένας άλλος παίκτης στο τραπέζι είχε royal flush. Τόρε ο Erna φώναξε “Δεν υπάρχει δικαιοσύνη στο poker!” Λίγο καιρό μετά έκανε τατουάζ στην πλάτη του “No Justice” μαζί με 4 άσσους να καίγονται.

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.