ΟΙ NIGHTFALL ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Η ιστορική ελληνική death metal μπάντα Nightfall σε ένα πολυαναμενόμενο live στη σκηνή του Circus Entertainment Hub, την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου. Οι Nightfall εμφανίζονται για πρώτη φορά ζωντανά στη Λάρισα, την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου, στη σκηνή του Circus Entertainment Hub (Ερυθρού Σταυρού 4). Αυτή η συναυλία σηματοδοτεί ένα σημαντικό ορόσημο για την ιστορική ελληνική death metal μπάντα, ένα ραντεβού γεμάτο ηλεκτρισμένες, παραμορφωμένες στιγμές, έντονη ενέργεια κι εκρηκτικές σιωπές.

Μετά τις εμφανίσεις του στα φεστιβάλ Hellfest και Septembro Negro, σε Γαλλία και Βραζιλία, οι Nightfall προετοιμάζουν το νέο τους άλμπουμ και ανυπομονούν να μοιραστούν μερικά από τα πιο αγαπημένα τραγούδια της δισκογραφίας τους με τις φίλες και τους φίλους του σκληρού ήχου στη Λάρισα.

Με ερμηνείες που ξεπερνούν τα όρια ενός συνηθισμένου live gig, οι Nightall είναι έτοιμοι να σας μεταφέρουν σε έναν κόσμο όπου η μουσική συναντά τις παραστατικές τέχνες.

Ελάτε να γίνετε μέρος της ιστορίας της μπάντας που συνέχεια ανανεώνει το είδος και συνεχίζει να το επαναπροσδιορίζει. Ελάτε να το ζήσετε.

Μαζί με τους Nightfall, θα εμφανιστούν ως opening act οι The Unconfessed. Οι The Unconfessed είναι ένα epic black/death metal συγκρότημα από τη Λάρισα. Το 2018 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους EP “Mountain High” και αυτή την περίοδο δουλεύουν πάνω στην κυκλοφορία του πρώτου τους full – length album.

Πληροφορίες για εισιτήρια:

Προπώληση 13€

Ταμείο 15€

Ηλεκτρονική προπώληση στο ticketservices.gr (https://www.ticketservices.gr/event/nightfall-larisa/?lang=el)

Σημεία προπώλησης:

D music, Φρίξου 11

Snuff, 1o κατάστημα Παπασταύρου 4, 2ο κατάστημα Φιλελλήνων 53

Underground Tales Records, Πανός 12Α (1ος όροφος)
Οργάνωση – Παραγωγή: ARK Entertainment Productions

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.