ΟΙ TRIVIUM ΕΙΣΕΠΡΑΤΑΝ BULLYING ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΜΠΑΝΤΕΣ!

Θυμάστε όταν πρωτοβγήκαν στο προσκήνιο οι Trivium και μας έλεγαν ότι είναι οι νέοι Iron Maiden και γελούσαμε; Το ίδιο έκαναν και οι υπόλοιπες μπάντες!



Την θυμάμαι αυτή την εποχή που είχαν βγει και υπήρχε ένα γενικό σπρώξιμο από παντού και κυκλοφορούσαν διάφοροι αστικοί μύθοι. Θυμάμαι ότι κάπου είχα ακούσει και εγώ ότι κάποιο μέλος είναι ανιψιός ή γιος του ιδιοκτήτη της Roadrunner και για αυτό έχουν τόσο σπρώξιμο. Σύμφωνα με πρόσφατες δηλώσεις του τραγουδιστή τους Matt Heafy σε μια κουβέντα με τον τραγουδιστή των Machine Head Robb Flynn και το No Fuckin’ Regrets podcast, συχνά είχαν υποστεί bullying λόγω της μεγάλης τους δημοσιότητας από άλλες μπάντες.

Όπως λέει θυμάται ότι υπήρχε μίσος εναντίον τους από συγκροτήματα από όλο τον κόσμο. Μάλιστα όπως αναφέρει στη Βρετανία ήταν μια μπάντα που υπήρχε μόνο στα ΜΜΕ και για 10 μήνες περίπου αναφέρονταν παντού ως η νέα καλύτερη μπάντα όλων των εποχών, το νεότερο big thing, οι νέοι Metallica.

Όπως λέει ένιωθε αρκετή αυτοπεποίθηση για να απαντήσει ότι ‘Ναι, θα γίνουμε οι επόμενοι Metallica.’ Οπότε όλες οι μπάντες στον κόσμο τους θεώρησαν επαρμένα πιτσιρίκια που δεν ξέρουν τι στο διάολο ξεστομίζουν. Έλεγαν ότι είναι χάλια και επιστρέφοντας από την Μεγάλη Βρετανία στις ΗΠΑ όλες οι αγαπημένες του μπάντες με τις οποίες βγήκαν μαζί σε περιοδεία τους φέρονταν σα σκουπίδια.

«Θυμάμαι στο Ozzfest μέλη του crew μας έκοβαν το δρόμο με τα golf carts και έριχναν σκόνη στα μούτρα μας.” θυμάται ο Matt “Ένας από τους αγαπημένους μου τραγουδιστές από άλλη μπάντα μιλούσε σε ένα live review και καθώς μιλούσε είπε σε αυτόν που του έπαιρνε τη συνέντευξη ‘Πάρε αυτό το Trivium shirt από τα μούτρα μου, φέρτε του ένα αληθινό shirt’ και έφερε ένα της μπάντας του και τον έβαλε να το φορέσει και να του δώσει το Trivium shirt. Και όλο αυτό σε live μετάδοση του περιοδικού.” Ακούστε ολόκληρη την κουβέντα τους παρακάτω: 


Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.