ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΠΑΝΤΕΣ

Έχουν πάρει φωτιά τα στούντιο με το χρόνο που έχουν διαθέσιμο οι μπάντες τώρα που δεν περιοδεύουν και σχεδον όλοι ετοιμάζουν νέο άλπουμ…

Μόνο μέσα σε μια εβδομάδα βγήκαν ειδήσεις για νέο άλμπουμ από τους Accept, Symphony X, Judas Priest, Megadeth και Queensryche. Πιο συγκεκριμένα, ο Mustaine ηχογραφεί τα φωνητικά για το 16ο άλμπουμ των Megadeth και το πρώτο μετά την περιπέτεια της υγείας του. Ο κιθαρίστας των Queensrÿche Michael Wilton δουλεύει πάνω σε υλικό για το επόμενο άλμπουμ της μπάντας και τρίτο με τον Todd La Torre στα φωνητικά. Οι Judas Pirest δε έβγαλαν ανακοίνωση οτι συνεργάζονται και πάλι με τους παραγωγούς τουFirepower που έκανε τεράστια επιτυχία. Μάλιστα ήταν η ακυρωση της περιοδείας των Priest λόγω της πανδημίας που οδήγησε στην ολοκλήρωση σχεδόν του νέου άλμπουμ των Accept. Όπως εξήγησε σε συνέντευξή του ο τραγουδιστής των ACCEPT Mark Tornillo η ακύρωση ελευθέρωσε το χρόνο του παραγωγού τους Andy Sneap, που παίζει κιθάρα στους JUDAS PRIEST, με αποτέλεσμα να έχουν ηχογραφήσει σχεδόν ολόκληρο τοHeavy And Dark, και πιο συγκεκριμένα 9 τραγούδια. Τελευταίοι οι Symphony x που μέσω του μπασίστα τους Mike LePond ενημέρωσαν οτι πρόκειται να ξεκινήσουν να γράφουν καινούριο άλμπουμ μόλις περάσει το δυσκολότερο μέρος του ιού, μέσα στον επόμενο μήνα όπως εκτιμούν.

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.