ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΜΕΡΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

Δεν ξέρω για σένα πάντως εγώ πολλές φορές στη ζωή μου έχω νιώσει με όλο μου το είναι ευγνωμοσύνη που υπάρχει η μουσική…

Μόνο η μουσική έχει τη μαγεία να αγγίξει τόσο βαθιά που να αναμοχλεύσει τα συναισθήματα σου, να σε κάνει να νιώσεις καλύτερα, να σε συγκινήσει, να σε κάνει να ερωτευτείς, να νοσταλγήσεις, να νιώσεις ζωντανός. Όποια κι αν είναι η ερώτηση η απάντηση είναι η μουσική. Αυτή η συνεχής ροή, η μελωδία που μπορεί να σε παρασύρει να χορέψεις, να εκφράσεις το θυμό σου, ή το χαζοχαρούμενο χαμόγελο του πρώτου flirt την κάνει μια παράξενη, αδάμαστη δύναμη που σε διαπερνά και νιώθεις ζωντανός.

Θα μου πεις πολύ ποίητική διάθεση για πρωί Κυριακής αλλά μαζί με το καφεδάκι σου ήθελα να σου θυμίσω, οτι μαζί με το θερινό ηλιοστάσιο γιορτάζουμε την Πανευρωπαϊκή μέρα μουσικής. Ακόμη αναρωτιέμαι γιατί είναι μόνο Ευρωπαϊκή και όχι παγκόσμια. Οπότε αυτό το μικρό και χαριτωμένο κειμενάκι είναι για να σου θυμίσει να βάλεις τέρμα τη μουσική που σε εκφράζει και να νιώσεις ευγνωμοσύνη που υπάρχει η μουσική….

Κι αν η δική μου γνώμη δεν σου φαίνεται αρκετή θα σου θυμίσω οτι ο Friedrich Nietzsche είχε πει οτι «Χωρίς μουσική η ζωή θα ήταν ένα λάθος».

Share:
Hosted By GRCloud.gr & DEVOQ Technology | powered by Jester
%d bloggers like this: