ΤΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ VENUE ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ COVID 19 ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΕΡΕΥΝΑ

Σύμφωνα με έρευνα που διεξήγαγε η νεοσύστατη National Independent Venue Association (NIVA), σχεδόν όλα τα ανεξάρτητα venues που φιλοξενούν συναυλίες ενδέχεται να αναγκαστούν να κλείσουν λόγω της πανδημίας.

2.000 μέλη από τις 50 πολιτείες πήραν μέρος στην έρευνα που κατέληξε οτι 90% των συναυλιακών χώρων “πιθανότατα θα κλείσει οριστικά σε μερικούς μήνες αν δεν υπάρξει κάποια κρατική οικονομική ενίσχυση.”

Η NIVA πρόσφατα έστειλε επιστολή στο Κογκρέσο αιτούμενη βοήθεια εν όψει της “πρωτοφανούς και τραγικής κατάστασης” που αντιμετωπίζει ο κλάδος.

Share:
Hosted By GRCloud.gr & DEVOQ Technology | powered by Jester
Subscribe to our newsletter !εγγραφείτε για να βλέπετε πρώτοι τα νέα, να ενημερώνεστε για τις εκπομπές κ τους διαγωνισμούς μας.

Αυτό είναι το μοναδικό Newsletter που θέλεις να ΕΓΓΡΑΦΕΙΣ! Δεν θα σε πρήζουμε χωρίς λόγο και θα φροντίζουμε να μαθαίνεις πρώτα εσύ για τους διαγωνισμούς και τα νέα και τις εκπομπές που ΔΕΝ θέλεις να ΧΑΣΕΙΣ!

This is the one newsletter you WANT to subscribe! We won’t bust your balls for no reason and we’ll make sure you’re the first to know about our contests and the news and radio shows you DON’T want to MISS!

%d bloggers like this: