ΤΟ ΠΡΩΤΟ WORLD WIDE WACKEN ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ!

Όπως όλοι ξέρουμε το Wacken Open Air 2020 με τους 75.000 επισκέπτες από περισσότερες από 80 χώρες δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί… αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα σωπάσει!

Φέτος οι Metalheads από όλο τον κόσμο μπορούν να απολαύσουν αυτό που ετοίμασαν οι διοργανωτές με τους συνεργάτες τους που κάνουν κάθε χρόνο τις live μεταδόσεις τους, την  Telekom. Το μεγαλύτερο mixed reality metal show όλων των εποχών! Το πρώτο digital streaming festival Wacken World Wide στις ημερομηνίες που θα γινόταν το αυθεντικό γεγονός, δηλαδή 29 Ιουλίου με 1 Αυγούστου! Το event θα είναι διαθέσιμο δωρεάν online και μέσω app στο wacken-world-wide.com, MagentaMusik 360 και MagentaTV.   

Αποκλειστικά shows από W:O:A classics και all time favourites όπως Blind Guardian, Heaven Shall Burn, In Extremo, Kreator και Beyond The Black σε πρωτοποριακές, εντυπωσιακές virtual σκηνές, αλλά και πολλά υποσχόμενοι νεοεμφανιζόμενοι στα Wacken Metal Battle και Wacken Foundation. Η πλήρως ψηφιακή προσέγγιση που έχουν ακολουθήσει τους οδήγησε στη δημιουργία ενός μεικτού reality show concept σχεδιασμένο αποκλειστικά για ένα virtual stage που δεν έχουμε ξαναδεί.

Σύντομα θα είναι διαθέσιμες περισσότερες πληροφορίες. Το μεγαλύτερο Wacken όλων των εποχών ξεκινά 29 Ιουλίου στο wacken-world-wide.com, MagentaMusik 360 και Magenta TV, καθώς και στο #DABEI!

Wacken World Wide online:
https://www.wacken-world-wide.com           
https://www.facebook.com/wackenworldwide
https://www.instagram.com/wackenworldwide/
https://twitter.com/WackenWorldWide

https://youtu.be/SKEbyEkUWCI

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.