ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΟΥΣ JUDAS PRIEST ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ RIFF!

Ο κιθαρίστας των JUDAS PRIEST Richie Faulkner προκαλεί…

… τους φίλους των θρύλων του heavy metal ανεβάζοντας στο Tweeter του ένα original riff. Ως εδώ καλά θα μου πεις που είναι η πρόκληση! Προσκαλεί τους social media followers του να ηχογραφήσουν τις ιδέες τους πάνω σε αυτό! Τσεκάρετε το  παρακάτω στο Twitter post.

Ο Faulkner εντάχθηκε στους PRIEST το 2011 για να αντικαταστήσει K.K. Downing.

Στο βιογραφικό του έχει και τη συμμετοχή του στο συγκρότημα της Lauren Harris, κόρης του  Steve Harris ενώ φήμες λένε ότι ήταν και ζευγάρι. Ο ίδιος ο Rob Halford έχει δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή του για τον Faulkner: “Δεν μπορούμε να πούμε αρκετά για τον Richie. Εννοώ, είναι δύσκολο να το περιγράψεις, αλλά αν δεις τη μπάντα ζωντανά και απλά κοιτάξεις τον Richie να ξεδιπλώνει το ταλέντο και την ενέργειά του και τα απίστευτα πράγματα που βγάζει με τα χέρια του… είναι πραγματικά υπέροχο. Και ναι εννοώ ότι είναι κολλητικός, όλοι οι fans θα στο επιβεβαιώσουν. Με την αρχή της συναυλίας θα είναι εκεί και θα γίνεται ένα με το κοινό και αυτό είναι πολύ cool να γίνεται με τους PRIEST.”

https://twitter.com/RichieFaulkner/status/1214342272822759429?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1214342272822759429&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.blabbermouth.net%2Fnews%2Fjudas-priests-richie-faulkner-uploads-original-riff-for-fans-to-record-ideas-to%2F

Η αλήθεια είναι ότι οποιοσδήποτε έχει δει τη μπάντα ζωντανά θα συμφωνήσει ότι είναι η κινητήρια δύναμη της μπάντας. Έβαλε όλη την μπάντα στη διαδικασία να επαναφέρει τραγούδια στο set list, γράφει εξαιρετικό νέο υλικό, βλέπε Firepower, ενώ πάνω στη σκηνή δεν μπορείς παρά να εντυπωσιαστείς από την πληθωρική του παρουσία  

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.