Η TATIANA SHMAILYUK ΤΩΝ JINJER ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ VOCAL COACH!

Μια από τις εντυπωσιακότερες νέες φωνές στο χώρο, η τραγουδίστρια των JINJER δεν θέλει να μεταφέρει τα «φώτα» της.

Η Tatiana Shmailyuk, που κατα κοινή ομολογία έχει μια από τις πιο δυνατές και διαφορετικές χροιές στον πλανήτη  λέει οτι δεν έχει καμία πρόθεση να παραδίδει μαθήματα φωνητικής στο μέλλον. “Όχι, ποτέ” είπε στο EMP UK σε πρόσφατη συνέντευξή της που μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω. “Δεν βλέπω τον εαυτό μου ως καθηγήτρια, για παράδειγμα, παρόλο που έχω το σχετικό πτυχίο. Γιατί τώρα συνειδητοποιώ οτι δεν ξέρω και πολλά, δεν ξέρω τίποτα. Και δεν μπορώ να προσποιούμαι οτι είμαι καθηγήτρια και να διδάξω κάποιον …”

Και συνέχισε: “Αυτό ήταν δύσκολο για μένα — να μάθω πως να κάνω growl, για παράδειγμα. Και ανέπτυξα μια τεχνική μόνη μου για μένα. Και έλα τώρα… δεν θα σου διδάξω τη δική μου τεχνική, βασικά γιατί δεν θα σου ταιριάζει. Μπορεί να σου πάρει χρόνια να βρεις τον δικό σου τρόπο. Ο δεύτερος λόγος είναι οτι δεν έχω την ενέργεια για αυτό, ούτε την υπομονή.  Επιπλέον είμαι εσωστρεφής, δεν θέλω να μιλάω σε πολύ κόσμο. Οπότε είμαι εντελώς αρνητική σε αυτό.”

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.