Ο AQUAMAN – JASON MOMOA ΕΚΑΝΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ METAL ΦΩΝΗΤΙΚΩΝ?

Σύμφωνα με το IndieWire, ο ηθοποιός Jason Momoa συνεργάστηκε με τον τραγουδιστή Oli Peters της Καναδικής death metal μπάντας ARCHSPIRE για να τον εκπαιδεύσει

πως να μιμηθεί το ξεχωριστό ηχόχρωμα των φωνητικών του για μια σκηνή από την σειρά που πρωταγωνιστεί See και προβάλλεται στο Apple TV.

“Ο Jason έχει πολύ μεγάλη δίψα για μάθηση στη μουσική αλλά και εμπειρία στις επιθετικές σκηνές οπότε έμαθε πολύ γρήγορα,” είπε ο Peters. “Αρχικά εξοικειώθηκε με το τι είναι το φωνητικό στυλ και ανταλλάσσαμε μηνύματα όσο ήμουν σε περιοδεία με τους ARCHSPIRE. Όταν αράζαμε παρέα στο πλατό ανάμεσα στις λήψεις προβάραμε τις ατάκες του μαζί.”

Γραμμένο και δημιουργημένο από τον Steven Knight και σκηνοθετημένο από τον Francis Lawrence, το “See” λαμβάνει χώρα στο μακρινό μέλλον, μετά την έλευση ενός θανατηφόρου ιού. Αυτοί που έχουν επιζήσει είναι τυφλοί. Ο Momoa πρωταγωνιστεί ως Baba Voss — ο πατέρας δίδυμων που γεννήθηκαν αιώνες μετά με τη μυθική ικανότητα της όρασης — τα οποία πρέπει να προστατέψουν τη φυλή τους ενάντια σε μια πανίσχυρη αλλά απελπισμένη βασίλισσα που θέλει να καταστρέψει τα δίδυμα. Ο Alfre Woodard πρωταγωνιστεί ως ο Paris, πνευματικός ηγέτης του Baba Voss.

Ο Peters καθώς και ο ντράμερ των ARCHSPIRE Spencer Prewett κάναν μια σύντομη cameo εμφάνιση κατά τη διάρκεια σκηνής με την πολεμική ιαχή του Momoa.

Θυμίζουμε ότι ο Momoa είναι γνωστός metalhead και πρόσφατα είχε γίνει πάλι είδηση στα metal ειδησεογραφικά μέσα βγάζοντας φωτογραφία με τους Slayer και δηλώνοντας ότι έτσι εκπλήρωσε ένα όνειρο ζωής. Ενώ είχε αποκαλύψει ότι οι METALLICA και οι TOOL είχαν αποτελέσει την έμπνευσή για το χαρακτήρα τους “Aquaman”.

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.