ΤΡΙΤΟ SOUL KITCHEN ΑΠΟ ΤΟΝ JON BON JOVI

Ειδικά για φοιτητές το τρίτο εστιατόριο του Jon Bon Jovi.

Προκειμένου να εξασφαλίσει ότι οι φοιτητές δεν θα είναι ποτέ πεινασμένοι ο 57χρονος ανοίγει το τρίτο κατά σειρά Jon Bon Jovi Soul Kitchen restaurant στην ιδιαίτερη πατρίδα του το New Jersey.

Το νέο JBJ Soul Kitchen θα ανοίξει 22 Ιανουαρίου στο Rutgers University’s Newark campus και θα προσφέρει δείπνο με την δυνατότητα να πληρώσουν τα τρία πιάτα που το αποτελούν είτε με χρήματα είτε με εθελοντική εργασία.

“Όταν στέλνεις τα παιδιά σου στο πανεπιστήμιο δεν σκέφτεσαι μετά τα δίδακτρα, τα βιβλία, και τους λογαριασμούς τι μένει για φαγητό” λέει ο Bon Jovi στο CBS News. “Οπότε πολύ λίγα μένουν για τα γεύματα. Και αυτός είναι ένας άλλος λόγος γιατί καταλήγουν να τρώνε μόνο έτοιμα noodles. Όλοι μας νομίζουμε ότι είναι η ιεροτελεστία της ενηλικίωσης αλλά τι γίνεται όταν αυτό είναι το μόνο που έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν;”

Στα JBJ Soul Kitchen, κανένας δεν φεύγει πεινασμένος επειδή δεν έχει τη δυνατότητα να πληρώσει για το φαγητό και το μενού δεν έχει τιμές. Οι πελάτες που έχουν χρήματα καλούνται να πληρώσουν $20 για το από τη φάρμα στο τραπέζι, γεύμα τους, προκειμένου να αναπληρώσουν αυτό που δεν μπορούν κάποιοι άλλοι. Ένα άλλο μέρος των χρημάτων αναπληρώνεται από εθελοντική εργασία που προσφέρεται ως ανταπόδοση για φαγητό.  

Η ιδέα ανήκει στην σύζυγο του Bon Jovi εδώ και 30 χρόνια Dorothea Hurley. “Η πείνα δεν είναι κάτι το οποίο μπορείς να το εντοπίσεις με την πρώτη ματιά,” λέει στο CBS. “Είναι η άνθρωποι που είστε μαζί στην εκκλησία. Είναι οι συμμαθητές των παιδιών σου στην τάξη.”

Οποιαδήποτε βραδιά τα δύο υπάρχοντα JBJs — ένα στο Toms River, και το άλλο στο Red Bank — είναι γεμάτα με μισούς πελάτες που πληρώνουν και μισό από ανθρώπους που δεν έχουν τη δυνατότητα να πληρώσουν $20 για ένα γεύμα.

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.