ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ ΤΟ HELLFEST ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ

Οι διοργανωτες του Γαλλικού heavy metal festival Hellfest τα βάζουν με την ασφαλιστική εταιρεία που αρνείται να αποζημιώσει τια απώλειες τους λόγω της πανδημίας του Covid – 19.

Νωρίτερα μες την εβδομάδα η Γαλλική κυβέρνηση αποφάσισε να ακυρώσει την διοργάνωση του Hellfest για το 2020 για λόγους διασφάλισης της δημόσιας υγείας. Το φεστιβάλ που συγκεντρώνει κάθε φορά 60.000 άτομα στην Clisson, φέτος θα είχε headliners τους DEFTONES, FAITH NO MORE και SYSTEM OF A DOWN.

Σε δήλωση που ανέβασαν στην ιστοσελίδα τους ο διοργανωτής του Hellfest Productions κατηγορεί την Albingia, τη Γαλλική ασφαλιστική εταιρεία που έχει την έδρα της στο Levallois Perret, επειδή όπως ισχυρίζονται αρνήθηκαν την αξίωση του Hellfest για αποζημίωση, παρά το γεγονός ότι το συμβόλαιο του φεστιβάλ “αναφέρει ξεκάθαρα οτι οι οικονομικές απώλειες σε περίπτωση πανδημίας καλύπτονται αρκεί το συμβόλαιο να έχει συναφθεί πριν από την εκδήλωσή και αναγνώρισή της από τις Γαλλικές αρχές ή τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.” Το συμβόλαιο του Hellfest με την Albingia υπογράφτηκε στις 7 Δεκεμβρίου 2019, περίπου 2 εβδομάδες πριν ενμερώσει η Κίνα τον Π.Ο.Υ. για τις περιπτώσεις μια άγνωστης πνευμονίας στη Wuhan, μια πόλη 11.000.000 ανθρώπων. Ο ιος ήταν άγνωστος.

Το Hellfest γράφει στη δήλωση του: “Η ασφαλιστική μας εταιρεία επιδεικνύει σε αυτούς που ακόμη αμφιβάλουν οτι είναι ευκολότερο να πληρώνεις μια ασφάλεια παρα να λαμβάνεις αποζημίωση για καλύψεις που υποτίθεται οτι έχει. Για αυτό αρνείται η Albingia να καλύψει τέτοιου «τύπου» πανδημία καθώς δεν είναι μέρος του συμβολάιου μας. ”

Συνεχίζουn εκθέτοντας την εταιρεία ως προς το γεγονός οτι εισέπραξε μεγάλα ποσά για την περίπτωση ακυρώσεων αλλά τώρα που ήρθε η ώρα της αποζημίωσης έχουν μείνει ξεκρέμαστοι για να καταλήξουν σε ένα απερίφραστο “FUCK YOU!”

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.