ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ ΤΟ WACKEN 2020

Σε συνέχεια της χθεσινής ανακοίνωσης της Γερμανικής κυβέρνησης για απαγόρευση όλων των ομαδικών συγκεντρώσεων μέχρι 31 Αυγούστου ήρθε η επίσημη ακύρωση του φετινού Wacken Open Air.

Όπως αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους στο facebook:

«Αγαπητοί Metalheads,

Χθες η Γερμανική κυβέρνηση αποφάσισε ότι εξαιτίας της πανδημίας του Κορονοϊού να μην πραγματοποιηθεί καμία μαζική εκδήλωση μέχρι τις 31 Αυγούστου 2020. Αντιμετωπίζουμε μια μια πρωτόγνωρη κατάσταση στα 30 χρόνια της διοργάνωσης. Με βαριά καρδιά πρέπει να ανακοινώσουμε ότι δεν θα πραγματοποιηθεί φέτος το Wacken Open Air.

Η ομάδα μας στο σύνολό της εργαζόταν για το φεστιβάλ τους τελευταίους 3 μήνες και όλοι μας είμαστε πολύ απογοητευμένοι που δεν μπορούμε να γιορτάσουμε ένα Wacken Open Air μαζί σας. Αυτή η κυβερνητική απόφαση μας επηρεάζει πολύ και θα χρειαστούμε λίγο χρόνο για να επεξεργαστούμε τα άσχημα νέα.

Ωστόσο, στηρίζουμε την απόφαση της γερμανικής κυβέρνησης σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση για όλο τον κόσμο. Η υγεία και η ασφάλειά σας ήταν και θα είναι πάντα πρώτη προτεραιότητα μας. Εμείς ως διοργανωτές, επομένως δεσμευόμαστε να πάρουμε ακόμη μεγαλύτερη ευθύνη στο να ακολουθήσουμε τις οδηγίες των ειδικών.  

Σχετικά με το Wacken Open Air 2021 και τις εναλλακτικές για τα ήδη αγορασμένα εισιτήρια σας θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό απλά σας ζητάμε λίγη υπομονή όσο εργαζόμαστε πάνω σε αυτό. Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη αυτές τις στιγμές που είναι πρωτόγνωρες για όλους μας.  

Μείνετε υγιείς – In Metal We Trust!

Η δική σας W:O:A Team”

Βλέποντας βέβαια τόσο μεγάλα φεστιβάλ να ακυρώνονται όλοι μας φανταζόμαστε ότι είναι θέμα χρόνου η ακύρωση και των δικών μας διοργανώσεων….

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.