ΔΥΟ ΝΕΑ ΑΛΜΠΟΥΜ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΙ GODSMACK

Όλες οι μπάντες χρησιμοποίησαν δημιουργικά την καραντίνα αλλά από ότι φαίνεται οι Godsmack είχαν τρελό δημιουργικό οίστρο!

Τον Απρίλιο ακύρωσαν τις υπόλοιπες ημερομηνίες της περιοδείας τους αλλά παρέμειναν σούπερ ενεργοί. Όπως αποκάλυψε ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Sully Erna αποκάλυψε πρόσφατα ότι λογικά πριν το τέλος του χρόνου θα έχει έτοιμο το προσωπικό του άλμπουμ αλλά και με τους Godsmack.

Μιλώντας στο Appetite for Distortion podcast (που μπορείτε να ακούσετε παρακάτω), ο Erna αποκάλυψε ότι είναι έτοιμοι δύο δίσκοι των Godsmack για το 2021.  “Ετοιμαζόμαστε να γράψουμε μουσική για το νέο άλμπουμ των Godsmack. Μάλιστα πιθανότατα να επιχειρήσουμε να βγάλουμε δύο άλμπουμ μες την επόμενη χρονιά, γιατί το ένα θα είναι μάλλον ένα ακουστικό EP και ένα full-length rock άλμπουμ,” αποκάλυψε ο Erna. “Και ίσως να δουλέψω και με το προσωπικό μου. Οπότε αυτό τον καιρό έχω πολλά ανοιχτά μέτωπα. Είναι καλύτερα να μένεις ενεργός από το να βαριέσαι. Η βαρεμάρα συνήθως φέρνει μπελάδες.”

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.