ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ VINYLSTORE.GR

Σε μια σπουδαία κίνηση προχώρησε χθες το vinylstore.gr. Με αφορμή ανακοίνωση στο facebook σχετικά με τη λειτουργία του online shop για το μήνα Αύγουστο, ανακοίνωσε και την έμπρακτη στήριξη του στους πυρόπληκτους μετά τις τελευταίες δραματικές ημέρες που έχει ζήσει η χώρα. Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση.

-ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ –

  • Όλος ο τζίρος από τις πωλήσεις του Αυγούστου των δικών μας κυκλοφοριών που είναι άμεσα διαθέσιμες (AHERUSIA, Silent Winter, Anorimoi, Arrayan Path, Exarsis, Unverkalt, Rollin’ Dice) θα διατεθεί υπέρ των πυρόπληκτων. Είμαστε ήδη σε συνεννόηση με ομάδες που δρουν στις πληγείσες περιοχές και μέσα στις ημέρες θα ανακοινώσουμε και τις λεπτομέρειες.
  •  Όλες οι παραγγελίες που μπαίνουν στο διάστημα 8-15 Αυγούστου (πλην προπαραγγελιών φυσικά) θα αποσταλούν την Δευτέρα 16 Αυγούστου, λόγω προσωρινής μη λειτουργίας της αποθήκης μας, ένεκα καλοκαιριού.
  •  Όλες οι παραγγελίες του Αυγούστου (σε δικές μας και μη κυκλοφορίες) λαμβάνουν αυτόματα μέρος σε διαγωνισμό με τα παρακάτω έπαθλα:

– 1 κόπια του “Κατά τον Δαίμονα Εαυτού” υπογεγραμμένη από τον Σάκη Τόλη

– 1 κόπια του “Holy Nightfall – The Black Leather Cult Years” υπογεγραμμένη από τον Ευθύμη Καραδήμα

-Η κλήρωση θα γίνει στο τέλος του μήνα και οι νικητές θα ανακοινωθούν στις σελίδες μας.

Να προσέχετε τον εαυτό σας, τους γύρω σας και το περιβάλλον, σε αυτές τις δύσκολες μέρες που διανύουμε και να φροντίσετε να ξεκουραστείτε (όσοι και όσο μπορείτε) γιατί όπως φαίνεται μας περιμένει ένας δύσκολος χειμώνας. Ευχαριστούμε για την μέχρι στιγμής στήριξη.

~ VINYLSTORE ~

https://www.vinylstore.gr/

 

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.