ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ FIREWIND!

Με ανακοίνωση τους στα social media οι Firewind ανακοινώνουν αποχώρηση του Bob Katsionis & Ηenning Basse!

Όπως αναφέρουν ήταν αρκετά ήσυχοι σε σχέση με τα νέα για το νέο τους άλμπουμ αλλά ήρθε η ώρα για ανακοινώσεις. Μετά από πολλά χρόνια ο Bob Katsionis αποσύρεται από την μπάντα για να ρίξει όλο του το βάρος στη δουλειά του ως παραγωγός και studio engineer αλλά και στα προσωπικά του projects.

Επιπλέον αποχωρεί από τη μπάντα ο Henning Basse για προσωπικούς λόγους που τον αποτρέπουν από το να ολοκληρώσει τις απαιτούμενες περιοδείες της νέας κυκλοφορίας. Όπως συνεχίζουν, ευχαριστούν και τους δύο για τη συνδρομή τους στους Firewind. Δεν υπάρχει καμία παρεξήγηση μεταξύ τους καθώς παραμένουν μέρος της κληρονομιάς της μπάντας και τους εύχονται τα καλύτερα για το μέλλον.

Συνεχίζουν λέγοντας ότι παρόλο που αυτό ήταν μια μεγάλη πρόκληση για τη μπάντα είναι και μια ευκαιρία που έπρεπε να συμβεί για να συνεχίσει η μπάντα. Είναι μια αναγέννηση για τους Firewind και ένα νέο κεφάλαιο για τη μουσική ιστορία.

Υποδέχονται το νέο τραγουδιστή του συγκροτήματος Herbie Langhans (Avantasia, x- Sinbreed) του οποίου το δυναμικό στυλ θα δώσει νέα πνοή στο νέο υλικό. Πρόσφατα ολοκλήρωσε την ηχογράφηση των φωνητικών για το 9ο άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει αργότερα μες τη χρονιά.

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.