ΤΟ ΝΕΟ KAMELOT ALBUM ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΦΡΕΣΚΟ ΑΛΛΑ KAMELOT

Έτσι δήλωσε ο Thomas Youngblood σε πρόσφατη συνέντευξή τους.

Όπως δήλωσε ο κιθαρίστας και ιθύνοντας νους της μπάντας το νέο άλμπουμ θα είναι εντελώς φρέσκο διατηρώντας τον στυλ της μπάντας. “Το θέμα είναι ότι έχουμε τόσες πολλές ιδέες ακόμη. Μόλις δούλευα με τον Tommy [Karevik,] και τον Oliver [Palotai], και έχουμε υλικό για το νέο άλμπουμ. Είναι όλα καινούρια, αλλά έχουμε διατηρήσει το γνωστό ύφος της μπάντας και νιώθουμε ότι αυτό είναι σημαντικό. Αυτό είναι το μυστικό για ένα καλλιτέχνη — πρέπει να είσαι σίγουρος ότι δίνεις στους fans αυτό που περιμένουν, αλλά δεν θέλουμε να τους δώσουμε και το ίδιο πράγμα γιατί τότε δεν εξελίσσεσαι και καταντά βαρετό. Αλλά καταφέραμε να το κάνουμε αυτό.”

“Νομίζω ότι ένας από τους λόγους που έχουμε διάρκεια είναι ότι περιβάλλομαι από δημιουργικότητα και ταλαντούχους ανθρώπους που συνεισφέρουν,” εξηγεί. “Δεν έχω τον παραμικρό δισταγμό να αφήσω κάποιον άλλο να «πάρει το τιμόνι» γιατί στο τέλος της μέρας αυτό που θέλω είναι να βγει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και νομίζω ότι ακριβώς αυτή η φιλοσοφία είναι που έχει βοηθήσει σε αυτό το αποτέλεσμα. “

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ:

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.