ΦΕΤΟΣ ‘INTERNATIONAL DAY OF SLAYER’ ΜΕ ‘THE REPENTLESS KILLOGY’ ON DEMAND

Αύριο Σάββατο 6 Ιουνίου τα μεσάνυχτα, (AM ET) θα κάνει πρεμιέρα το “Slayer: The Repentless Killogy”  on demand.

Καθόλου τυχαία η αυριανή ημερομηνία μιας και πρόκειται για την Διεθνή Μέρα των Salyer, την ετήσια heavy metal γιορτή που τιμά ένα από τα εμβληματικά και επιδραστικότερα συγκροτήματα στη μουσική ιστορία και ειδικά στο thrash. Μετά την κυκλοφορία σε κινηματογράφους και DVD τον περασμένο Νοέμβρη η ταινία “Slayer: The Repentless Killogy” κάνει το ντεμπούτο της ως Video On Demand.

Από την καθιέρωση της τιμητικής μέρας για τους Slayer πριν από 18 χρόνια κάθε 6η Ιουνίου οι οπαδοί των SLAYER fans κάνουν ένα “Slay-out,” κάνοντας κοπάνα από δουλειά ή σχολείο για να ακούσουν το συγκρότημα σε επίπεδα πυρηνικής έκρηξης, στο αυτοκίνητο, το σπίτι ή κάποιο δημόσιο χώρο.  Φέτος για να βεβαιωθούν ότι SLAYERας θα παραμείνει ασφαλής στο χώρο του η μέρα θα γιορταστεί με ένα “Slay-In.” Ως μέρος του εορτασμού η γιορτή θα κάνει πρεμιέρα στην προνομιακή τιμή των $6.66 USD για μια εβδομάδα, και το 50% των εσόδων θα γίνει δωρεά εκ μέρους της μπάντας, της δισκογραφικής τους Nuclear Blast και της Global Merchandising Services, στην κίνηση που έχει κάνει η Live Nation’s Crew Nation για να στηρίξει τους εργαζόμενους στο χώρο των συναυλιών που έχουν μείνει στον αέρα λόγω των ακυρώσεων.

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.