3000 FANS ΤΩΝ AVENGED SEVENFOLD ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΔΩΡΕΑΝ MERCH!

Θυμάστε το challenge που έκαναν οι Avenged Sevenfold για να βάλουν τους fans τους να μείνουν σπίτι; Πατήστε εδώ να θυμηθείτε.

Όπως εξήγησε ο M. Shadows η πρωτοβουλία τους #IncentivizedQuarantine ήταν να βάλουν αυτός και τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος τους fans να μείνουν σπίτι και σε αντάλαγμα τους έδιναν δωρεάν merchandise.

“Θέλαμε να κάνουμε κάτι αλλά να μην κερδίζουμε εμείς από αυτό,” είπε ο τραγουδιστής στο Zippo Encore και τον Jose Mangin κατα τη διάρκεια ενός livestream. “Οπότε είπαμε ‘Okay. Αν καταφέρουμε να κάνουμε τον κόσμο να μείνει σπίτι για 7 μέρες… Η εταιρεία Warren Lotas, το έκαναν πρώτοι και ήμασταν σε επικοινωνία μαζί τους και μας έδωσαν την ιδέα.’ Και είπαμε οτι αυτό θα ήταν cool.’ Θεωρήσαμε οτι ήταν σημαντικό αντί να βγάλουμε απλά μια δήλωση να κάνουμε κάτι για να δείξουμε πόσο ζεστά το πήραμε. Γιατί ξέρω οτι πολύς κόσμος πιστεύει σε ιστορίες συνωμοσίας οτι αυτό δεν είναι σημαντικό, αλλά εμείς θέλαμε με το δικό μας τρόπο να δείξουμε στον κόσμο οτι το πήραμε στα σοβαρά και ευχόμαστε να κάνατε και εσείς το ίδιο.

“Έκλεισε το shop μας και στέλνουμε τα πράγματα τώρα. Περίπου 3000 κόσμου έκαναν  check in επτά συνεχόμενες μέρες,” συνέχισε. “Δεν θέλαμε να βγάλουμε χρήματα από αυτό, οπότε όλα τα εξοδα είναι δικά μας και θα τους στείλουμε κάτι cool. Οι αποστολές θα ξεκινήσουν αυτή την εβδομάδα μόλις επαναλειτουργήσει το shop και μπορέσουν να επιστρέψουν στη δουλειά τους οι εργαζόμενοι.”

https://www.youtube.com/watch?v=3htFjiGed3k&feature=youtu.be

Leave a Reply

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.