Το δεύτερο single από την επερχόμενη δισκογραφική τους δουλειά αποκαλύπτουν οι Hypocrisy με τίτλο Dead World
Με τις κυβερνήσεις να παραδέχονται ότι υπάρχουν τα UFO και την ανθρωπότητα να επιχειρεί να αναρρώσει από την πρόσφατη κρίση το timing δεν θα μπορούσε να είναι πιο ιδανικό για την νέα κυκλοφορία του νέου άλμπουμ των HYPOCRISY  WORSHIP.  Η μπάντα παρουσιάζει το δεύτερο video “Dead World”. Σκηνοθετημένο από τον  Andrey Kezzyn και την Cooldown Production.

Όπως σχολιάζει ο Peter Tägtgren, το “‘Dead World’ είναι ένα τραγούδι που έγραψε ο Sebastian για το Πατέρας/γιος μας project που δεν δημοσιοποιήθηκε ποτέ. Όταν άρχισε να παίζει το τραγούδι, ένιωσα ότι ο κόσμος έχει ανάγκη να ακούσει αυτό το συγκλονιστικό τραγούδι το συντομότερο δυνατό καθώς το groove και tempo με ξετρέλανε. Την ιδέα του βίντεο είχε ο σκηνοθέτης μας Andrey Kezzyn και είναι πολύ κοντά στην άποψή μου για το μέλλον του κόσμου. Ίσως όχι κυριολεκτικά αλλά ποτέ δεν ξέρεις!

Το WORSHIP κυκλοφορεί 26 Νοέμβρη από τη Nuclear Blast Records. 

Worship tracklist:

  1. Worship
  2. Chemical Whore
  3. Greedy Bastards
  4. Dead World
  5. We’re The Walking Dead
  6. Brotherhood Of The Serpent
  7. Children Of The Gray
  8. Another Day
  9. They Will Arrive
  10. Bug In The Net
  11. Gods Of The Underground

English Version Below

With governments finally admitting that UFOs do in fact exist, and humanity attempting to heal from a state of the recent crisis, the timing couldn’t be more appropriate for the newest addition to the HYPOCRISY catalog: WORSHIP.  Nuclear Blast Records. Today, the band releases the music video for the second single, “Dead World”. Watch the video directed by Andrey Kezzyn and Cooldown Production,

Peter Tägtgren comments, “‘Dead World’ is a song that Sebastian wrote for our father/son project that never saw the light of day. When he started playing the song, I felt that the world needs to hear this crushing song asap as the groove and tempo blew my mind. The video idea came from our director Andrey Kezzyn and it’s similar to my point of view of what’s about to come of the world. Maybe not literally, but who knows. Enjoy!”

WORSHIP. will be released on November 26th via Nuclear Blast Records. 

Hosted By & DEVOQ Technology | powered by Jester
%d bloggers like this: